2016 nyarán nagy feltűnést keltett az a furcsa filmrészlet, amelyen egy földönkvüli lénnyel készült “interjú” látható. Most még nagyobb elképedéssel fogadták a földönkívüli létben hívők, hogy az “ineterjúnak” van egy második része is… Természetesen az is kiszivárgott!

A filmfelvételeket állítólag még 1964-ben az amerikai Blue Book projekt keretében készítették a rejtélyes 51-es körzet egyik földalatti vallató szobájában. Ezen az EBE-3, vagyis a hármas számú földönkívüli biológiai entitás kihallgatása folyik. A lény jól láthatóan az úgynevezett kicsi szürkék csoportjába tartozik, de a beszélgetés során kiderül, hogy valójában az Homo Sapiens távoli leszármazottja, és a messzi jövőböl érkezett…

A döbbenetes interjúról mi is írtunk. Ezt részletesen itt olvashatod!

Két hete újabb rejtélyes filmrészlet bukkant fel az interneten a különös lényről. Állítólag az előző interjú folytatásának tekinthető, de itt már jól láthatóan kikötözött kezekkel ül a kamera előtt EBE-3. Bár sokan kételkednek a film eredetiségében, és egyszerű 3D-s hamisítványnak tartják, de a mondanivalójával szinte mindenki egyetért.

És ezt észlelted már?  UFO repült át a The Walking Dead sorozat forgatásán




A kérdező/vallató nem csak a lény származását firtatja, de az élet értelmére, és az univerzum keletkezésére is kíváncsi. Meg is kapja a válaszokat, de aligha ilyesmire számított. A lény szerint ugyanis a létezés végtelen, és a világegyetem nem teremtés által keletkezett. Az univerzumunk csak egyetlen véletlen pillanat, melyben a múlt, a jelen és a jövő történései egy időben megtörténtek, csak ezt mi emberek nem így érzékeljük.

Végtelen számú univerzum létezik, de nagyon sokban nem alakult ki élet. A lény azt állította a felvételen, hogy az élet csak úgy megtörtént, a véletlenszerűség hatására, és nincs teremtő. Éppen ebből adódóan az életnek és az univerzumunknak nincs egyfajta célja, értelme, így jelentése sem.

És íme a második felvétel: 

És ezt észlelted már?  Azonosítatlan repülő tárgy kapcsolt fénysebességre Új-Zéland felett