Még a laikusoknak is szemet szúrt, hogy alig egy hét alatt szinte minden űrnagyhatalom fellőtte a maga rakétáját. Ráadásul az ünnepi időszakban, amikor az emberek figyelme másfelé irányul… Vajon mire készülhetnek?

Valami furcsa dolog folyik világszerte, különösen, ha tudjuk, hogy 5 napon belül, december 22 és 26 között négy nagyhatalom; USA, Oroszország, Japán és Kína is rakétákat lőtt fel, és műholdakat állított pályára a Föld körül.

2017. december 22: US (SpaceX) – Szállítmány: 10 műhold


2017. december 22, 2017: Japán – Teher: 2 műhold.


2017. december 26, 2017: Oroszország – Teher: 1 műhold.


2017. december 26, 2017: Kína – Teher: Ismeretlen mennyiségű műholdMegjegyzés: december 26-a után ismeretlen okból Oroszország elveszítette a kapcsolatot a műholdjával. 

Vajon véletlen lehet, hogy szinte ugyanabban az időben lőtt fel rakétát a világ négy nagyhatalma? Bár azt nyilatkozták a világ felé, hogy kommunikációs és időjárási műholdakat juttattak földkörüli pályára, az összeesküvés-elméletek kedvelőinek gyanús az egybeesés. Szerintük inkább valami különös dologra bukkantak a földközeli űrben, és mindegyik űrnagyhatalom magának akarja megkaparintani… ezért a verseny. Más teóriák szerint harcászati szatelliteket juttattak az űrbe, hogy elejét vegyék egy közelgő földönkívüli inváziónak…

És ezt észlelted már?  Különös anomáliák az időjárási radarokon

Mindez eléggé bizarrul hangzik. Reméljük, hogy ismét csak egy szenzációhajhász összeesküvés-elméletről van szó.