A vak bolgár jósnőt tartják a Balkán Nostradamusának, korábban állítólag megjósolta a 9/11-es terrortámadást, a Brexitet, az Iszlám Állam felemelkedését, vagy éppen azt, hogy az Amerikai Egyesült Államok 44. elnöke színes bőrű lesz. De az egyik jövő évre vonatkozó jóslatát mégis kételkedve fogadják.

Baba Vanga szerint ugyanis 2018-at két esemény fogja meghatározni: Kína válik a világ elsőszámú gazdasági hatalmává, a Vénuszon pedig újfajta alternatív energiaforrást fedezünk fel, amelyet a későbbiekben tökéletesen ki is tudunk használni.

A jósnő 1996-ban halt meg 85 éves korában, de szerencsére egészen az 51. századig előre látta a jövőt, és csak azért nem tovább, mert szerinte akkor ér véget a földi élet. Nos, a jövő évre szóló jövendölésének az a része, hogy Kína GDP-je megelőzi az Egyesült Államokét, akár igaz is lehetne, bár a gazdaságkutatók többsége ezt 12 év múlva várja, de a Vénusz esetében nagyobbat tévedett a jósnő, ugyanis jelenleg a bolygóra egyik űr nagyhatalom sem tervez expedíciót.

És ezt észlelted már?  Titokzatos, narancssárga UFO-gyűrűt észleltek Kínában

Forrás: www.express.co.uk