A NASA mindenki által elérhető fotó adatbázisába különös képek érkeztek január 2-án a Marsról. Az UFO-vadászok csak kapkodták a fejüket, a furcsa alakzatok láttán, amelyek a vörös bolygó egyik szikláján látszódtak… De vajon mik lehetnek?

A NASA Curiosity roverje 2018 január 2-án különös, pálcika szerű struktúrára bukkant a Mars egyik szikláján. Alaposan körbe is fényképezte. A hírhedt UFO-vadász, Scott C. Waring egyből le is csapott a gyanús felvételre, amelyet bárki megtekinthet a Curiosity nyilvános weboldalán, ide kattintva. Szerinte ez a “pálcika szerű struktúra” elnevezés igen gyermeteg, hiszen jól látható, hogy ez egy féreg szerű lény fosszíliája. Egy ilyen felfedezés súlyos paleontológiai jelentőséggel bír, ami örökre megváltoztatja azt, amit az emberiség az univerzumról és az élet kialakulásáról gondol.

És ezt észlelted már?  Óriási mesterséges platformot fedeztek fel a MarsonAz önjelölt UFO-kutató véleménye szerint a képen látható fosszilizált férgek nagy hasonlóságot mutatnak a Földön található hasonló ősi kövületekkel. Szerinte nem kell arra várni, hogy a NASA kijelentse, hogy ezek valóban egykori élőlények maradványai. Majd megteszik ezt a paleontológusok a saját fórumukon, ha szembesülnek a fotókkal.

Bár érdekes felvetés, talán a fotón látható fura struktúra inkább mégis valamilyen fém, vagy ásványi kicsapódás lehet, mert a törött végén jól láthatóan kékes színű… Igaz nem tudhatjuk, hogy az egykor volt marsi lények miből épültek fel…

Forrás: ufosightingsdaily.com