Pár napja szokatlan alakú objektum, vagy annak árnyéka jelent meg az égen a New Jersey állambeli Waterford városa felett.

A fotót készítő szemtanú csak a lemenő nap által csodás színekkel megvilágított felhőket akarta megörökíteni 2018- január 20-án, de eközben valami egészen szokatlan dolgot vett észre. A horizonton egy jókora, rombusz alakú, sötét folt éktelenkedett. A jelenet olyan abszurd volt, hogy inkább azt fényképezte.A szemtanú állítja, hogy soha nem látott még ilyesmit. Mind tudjuk, hogy vannak fura alakú felhők, ami hasonlít valami általunk ismert formára, de egy szabályosnak tűnő négyzet az égen azért nem igazán szokott felbukkanni.

A fotók láttán elgondolkodik az ember, vajon mi lehetett? Egy titkos katonai jármű? Földönkívüliek hatalmas anyahajója? Netán egy ritka természeti jelenség? Többen próbálták megmagyarázni az alakzatot. Egyes vélekedések szerint akár egy a talajról felszálló füstfelhő is lehet, ami szokatlan formát öltött, esetleg valamilyen távoli tárgy árnyéka vetül a felhőkre, a távolság miatt felnagyítva…  De vannak akik mégis inkább a földönkívüliekre gyanakodnak. A fotós megosztotta a felvételét a MUFON ufó-megfigyeléseket gyűjtő szervezetével is.

És ezt észlelted már?  Ezt benézte a NASA: Világvégét okozhatnak a most felfedezett aszteroidák