A mexikói Popocateptl vulkánt figyelő webkamerák egyike újfent valami érdekeset rögzített az UFO-k által oly gyakran felkeresett környéken.

Orlando Bosca nevű YouTube felhasználó fedezte fel a vulkán nyilvános webkameráinak felvételei közt a különös, első pillantásra fekete felhőnek tűnő objektumot. Csakhogy a fekete tárgy egy képkockával korábban még nem volt a felvételen. A webkamera másodpercenként egy képkockát készít, vagyis a különös repülő valami nem a távolból érkezett, hanem egyszerűen megjelent a semmiből.A dolog érdekessége, hogy 2017 júniusi felvételen kísértetiesen hasonló jelenet volt látható. Még a felhő alakja is szinte ugyanaz. Akkor viszont az is látható volt, hogy a sötét foltból lassan egy fura, élőlénynek tűnő csápos dolog bontakozott ki.

Mexikó legnagyobb aktív vulkánjával kapcsolatban már hosszú évek óta terjed az az elmélet, miszerint a kürtőjén át egy 5 km mélyen található, titkos földönkívüli bázisra lehet jutni. Innen rajzanak ki bizonyos időközönként az idegenek álcázott járműei, amelyeket minduntalan felvesznek a környékre telepített webkamerák.

És ezt észlelted már?  Ketten is lefotózták ugyanazt az UFO-t, több ezer km-re egymástól