Van aki nem hisz az UFO-kban, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy neki van igaza. De néha az ellenkezője sikerül. Így volt ez most is, egy nevadai szkeptikussal.

Egy kíváncsi fickó éjjellátó kamerát rakott ki a Las Vegas melletti Red Rock kanyonba, és hagyta, hogy 30 percig vegye a kanyon bejáratát. Ezzel azt akarta bebizonyítani, hogy az állításokkal ellentétben, nem fog semmiféle különös dolog rákerülni a felvételre. Korábban ugyanis egy ismerőse azt állította, hogy éjjellátóval szinte percek alatt észlelni lehet ufókat.

Amikor viszont visszanézte a barátaival a filmet, a döbbenettől leesett az álla. A videón sokáig nem látszódott semmi, majd két háromszög alakú repülő jármű száguldott át a sziklafalak közt. Miközben ő ott ült a kamera mellett, semmi ilyesmit nem látott… de még csak nem is hallotta őket.

És ezt észlelted már?  UFO-baleset? Lángolt az égbolt Olaszország felett...“Annyira hihetetlen ez az egész, soha ezelőtt ilyet még nem láttam.”

A felvételen úgy tűnik, hogy a háromszög alakú ufók tetején kis kitüremkedés van, ami alighanem a pilótafülke lehet. Az, hogy földönkívüli repülő járművek voltak, nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hiszen alig 200 kilométerre van a kanyontól a rejtélyes 51-es körzet, ahol állítólag rendszeresen titkos, kémrepülőket teszteltek az elmúlt évtizedekben. Egyes összeesküvés-elméletek szerint még földönkívüli technológiákat is használtak ehhez.

Bár a videó még 2016-ban készült, de csak most hozta nyilvánosságra készítője, barátai folyamatos unszolására.

Forrás: ufosightingsdaily.com