Van aki nem hisz az UFO-kban, és mindenáron be akarja bizonyítani, hogy neki van igaza. De néha az ellenkezője sikerül. Így volt ez most is, egy nevadai szkeptikussal.

Egy kíváncsi fickó éjjellátó kamerát rakott ki a Las Vegas melletti Red Rock kanyonba, és hagyta, hogy 30 percig vegye a kanyon bejáratát. Ezzel azt akarta bebizonyítani, hogy az állításokkal ellentétben, nem fog semmiféle különös dolog rákerülni a felvételre. Korábban ugyanis egy ismerőse azt állította, hogy éjjellátóval szinte percek alatt észlelni lehet ufókat.

Amikor viszont visszanézte a barátaival a filmet, a döbbenettől leesett az álla. A videón sokáig nem látszódott semmi, majd két háromszög alakú repülő jármű száguldott át a sziklafalak közt. Miközben ő ott ült a kamera mellett, semmi ilyesmit nem látott… de még csak nem is hallotta őket.

És ezt észlelted már?  Pénzt gyűjtenek, hogy felkereshessék földönkívüli bázisnak vélt úszó szigetet“Annyira hihetetlen ez az egész, soha ezelőtt ilyet még nem láttam.”

A felvételen úgy tűnik, hogy a háromszög alakú ufók tetején kis kitüremkedés van, ami alighanem a pilótafülke lehet. Az, hogy földönkívüli repülő járművek voltak, nem lehet teljes bizonyossággal kijelenteni, hiszen alig 200 kilométerre van a kanyontól a rejtélyes 51-es körzet, ahol állítólag rendszeresen titkos, kémrepülőket teszteltek az elmúlt évtizedekben. Egyes összeesküvés-elméletek szerint még földönkívüli technológiákat is használtak ehhez.

Bár a videó még 2016-ban készült, de csak most hozta nyilvánosságra készítője, barátai folyamatos unszolására.

Forrás: ufosightingsdaily.com