Miközben mindenki azt hiszi, hogy csak 1968-ban járt emberes űrhajó a Hold közelében, egy őrült összeesküvés-elmélet szerint addigra már kiterjedt városokat építettek a Hold sötét oldalán… Előkerült egy döbbenetes videó ennek alátámasztására.

Nemrég igen érdekes felvétel került elő a mély webről. Míg a hivatalos űrtörténelem szerint csak 1968 december 21-én indult útnak az Apollo-8, amely elsőként közelítette meg a Holdat emberi személyzettel, addig egyes összeesküvés-elméletek azt állítják, hogy 1965 óta már javában folyt a Holdvárosok építése. A terv a T SOS.inc és a NASA közös projektjeként került megvalósításra. A NASA egész Apollo-programja pedig elterelésként indult, nehogy bárki gyanút fogjon, hogy mi folyik a Hold sötét oldalán.

A különös filmfelvételt állítólag a Holdvárosból a Földre visszetérő űrhajósok készítették, és egészen mostanáig valamelyikük padlásán porosodott. A filmen jól látható, hogy a Hold sötét oldalán, majdnem a fény-árnyék határon számos város terül el a kráterekben. Ezek fényei kísértetiesen hasonlítanak az éjszakai Föld nagyvárosainak fényeihez. Számukból, és méretükből látszik, hogy nem egyszerű kis holdbázisokról, hanem kiterjedt infrastruktúrával rendelkező városokról van szó.

És ezt észlelted már?  Egy entomológus azt állítja, hogy rovarok élnek a Marson



Ezt az elméletet több más “felfedezés” is alátámasztja, például a szokatlan űrbéli tevékenység a Hold körül, amelyre a szemfüles UFO-vadászok is felfigyeltek az elmúlt években. Szerintük menetrend szerinti járatok közlekednek a Föld a Hold és a Naprendszer más bolygói közt is. Erről több nyugdíjas NASA alkalmazott is mesélt, aki már megjárt néhány ilyen helyet.

Könnyen lehet, hogy ehhez hasonló városok rejtőznek a Hold krátereiben (Képünk illusztráció!)

Persze a különös filmről mindenkinek meg van a véleménye. Míg egyesek szentül hiszik, hogy igazi, és a NASA folyamatosan leplezni próbálja a titkos projektjeit, mások inkább olcsó hamisítványnak tartják, ami csak a közelmúltban készült. Hogy mi az igazság, sosem fogjuk megtudni, de találgatni lehet…