Miközben mindenki azt hiszi, hogy csak 1968-ban járt emberes űrhajó a Hold közelében, egy őrült összeesküvés-elmélet szerint addigra már kiterjedt városokat építettek a Hold sötét oldalán… Előkerült egy döbbenetes videó ennek alátámasztására.

Nemrég igen érdekes felvétel került elő a mély webről. Míg a hivatalos űrtörténelem szerint csak 1968 december 21-én indult útnak az Apollo-8, amely elsőként közelítette meg a Holdat emberi személyzettel, addig egyes összeesküvés-elméletek azt állítják, hogy 1965 óta már javában folyt a Holdvárosok építése. A terv a T SOS.inc és a NASA közös projektjeként került megvalósításra. A NASA egész Apollo-programja pedig elterelésként indult, nehogy bárki gyanút fogjon, hogy mi folyik a Hold sötét oldalán.

A különös filmfelvételt állítólag a Holdvárosból a Földre visszetérő űrhajósok készítették, és egészen mostanáig valamelyikük padlásán porosodott. A filmen jól látható, hogy a Hold sötét oldalán, majdnem a fény-árnyék határon számos város terül el a kráterekben. Ezek fényei kísértetiesen hasonlítanak az éjszakai Föld nagyvárosainak fényeihez. Számukból, és méretükből látszik, hogy nem egyszerű kis holdbázisokról, hanem kiterjedt infrastruktúrával rendelkező városokról van szó.

És ezt észlelted már?  A dinoszauruszok olyan civilizációt építhettek volna, mint az emberek... lehet, hogy meg is tettékEzt az elméletet több más “felfedezés” is alátámasztja, például a szokatlan űrbéli tevékenység a Hold körül, amelyre a szemfüles UFO-vadászok is felfigyeltek az elmúlt években. Szerintük menetrend szerinti járatok közlekednek a Föld a Hold és a Naprendszer más bolygói közt is. Erről több nyugdíjas NASA alkalmazott is mesélt, aki már megjárt néhány ilyen helyet.

Könnyen lehet, hogy ehhez hasonló városok rejtőznek a Hold krátereiben (Képünk illusztráció!)

Persze a különös filmről mindenkinek meg van a véleménye. Míg egyesek szentül hiszik, hogy igazi, és a NASA folyamatosan leplezni próbálja a titkos projektjeit, mások inkább olcsó hamisítványnak tartják, ami csak a közelmúltban készült. Hogy mi az igazság, sosem fogjuk megtudni, de találgatni lehet…