Döbbenten meredtek az égre a korán kelők az amerikai Milwaukee városában. Olyasmiben lehetett részük, amilyet eddig legfeljebb csak a sci-fi katasztrófa filmekben láthattak. A helyi tévéadó pillanatok alatt ráállt a hírre… élőben közvetítették!

2018. február 27-én, kedd hajnalban, furcsa, mozgó fények tucatjai jelentek meg az Egyesült Államokban található Milwaukee fölött. A FOX6 News TV élőben adta a különös jelenetet. A repkedő fények minden cél nélkül, össze-vissza szálltak… Bár lehet, hogy csak az avatatlan szemlélőnek tűnik kaotikusnak a mozgásuk.

Természetesen a tévéadó rögtön egy kész magyarázattal is előrukkolt. Szerintük a hihetetlen jelenetet mindössze egy nagyobb sirály raj okozta… Való igaz, a repkedő fényes pontok akár sirályok is lehetnek, de ha belegondolunk, miért is repkednének kora hajnalban a sötétben a madarak? És mióta világítanak a sötétben?

És ezt észlelted már?  UFO-riadó az űrállomáson: A kamerák nem hazudnak!



Néhányan még emlékeztek, hogy 2015-ben hasonló megmagyarázhatatlan fények jelentek meg a város felett, amiről akkor szintén készült egy felvétel. Akkor egy ejtőernyős csoport éjszakai gyakorlatozásával próbálták megmagyarázni a furcsa jelenséget, ami szintén elég nehezen volt hihető…

Úgy tűnik, ha valami különös dolog történik, a hatóságok és a helyi média élen jár abban, hogy rögtön magyarázatot adjon rá, nehogy pánik törjön ki az emberek között… És így fölösleges kérdéseket sem tesznek fel… (Talán ez a központi protokoll hasonló esetekre.) Ennek ellenére rengetegen felkapták a fejüket a szokatlan felvételek láttán. Mi a fene történt? Idegenek inváziója? Kinyílt egy dimenziókapu és megzavarodott lények tömkelege szállt át rajta? Az itt ragadt emberi lelket próbálnak bejutni a mennyországba?

És ezt észlelted már?  A kínaiak űrszondája is különös dolgot fotózott a Holdon

Bármi is látható a felvételen, az embernek a hideg futkos a hátán, amikor ilyesmit lát, és igencsak elgondolkodik…