Egyre több szokatlan repülő tárgy hagyja el bolygónk légkörét, és ezt már nem csak az nemzetközi űrállomás kamerái, de az amerikai rakéta védelmi rendszer részét képező műholdak is észlelik.

Kevesen tudják, de a Föld körül rengeteg olyan műhold kering, amelyeknek az a feladata, hogy érzékeljék a világ bármely pontján a rakéták kilövését. A Defense Support Program (DSP) műholdjai követik a rakéták mozgását és a becsapódás várható helyét és idejét is képesek megadni. A rendszer az Egyesült Államok és szövetségesei számára stratégiai fontosságú.



Sok esetben ez a műhold rendszer is észlel olyan dolgokat, amelyekre a szakemberek sem tudnak magyarázattal szolgálni. Ezeket a jelenségeket FastWalkers kódnéven regisztrálják. Ez azokat az azonosítatlan repülő tárgyakat jelöli, amelyek szokatlanul nagy sebességgel hagyják el a Föld légkörét. A sebesség és az indítási pont hiányában a megfigyelők szerint ezek a tárgyak egészen biztosan nem rakéták.

És ezt észlelted már?  Különös fotók kerültek elő a negyedik Holdraszállásról

De nem csak a bolygó körüli védelmi rendszer érzékeli ezeket a szokatlan repülő tárgyakat, korábban a Nemzetközi űrállomás (ISS) kameráin is rendre felbukkantak. Ufológusok szerint ezek a furcsa anomáliák a felvételeken nem földi eredetűek. Ha ez igaz, akkor úgy fest, hogy a földönkívüliek úgy járkálnak a Földre, mintha vakációra jönnének. Még ha akarnánk se tudnánk megakadályozni a nálunk technikailag sokkal fejlettebb idegen fajt, vagy fajokat, hogy azt csináljanak, amit csak akarnak. Ez kissé aggasztó…