Számos szemtanú leírása és a nem hitelesített forrásokból származó felvételek alapján szinte már mindenki tudja hogyan néz ki, például egy szürke földöníkvüli lény. Csakhogy egyre többen vélekednek úgy, hogy ezek a lények valójában nem is a földön kívülről érkeztek…

A mély weben különös hírek kezdtek terjedni pár éve. Ezek szerint soha nem is léteztek földönkívüli lények. Az úgynevezett eltérítéseket, amelyekért a kicsi szürkéknek nevezett lényekhez kötnek, valójában genetikailag módosított emberi lények hajtották végre, egy világméretű átverés részeként. Ez az összeesküvés arra irányul, hogy egy új, alkalmazkodóbb, inteligensebb embert hozzanak létre, ami majd ha eljön az idő, átveszi a világunkon az irányítást. (A külcsín ebben az esetben elhanyagolható…)

És ezt észlelted már?  A kamerák felvették: Levegőben száguldó autó jelent meg a semmiből!




Mivel nemi szervekkel nem rendelkeznek, szaporodásuk mesterségesen zajlik, az anyagcseréjük pedig a bőrükön keresztül történik, (egy oldatban lebegve szívódik fel a tápanyag a bőrükön, és ott is ürül ki) így nem kell az étellel és annak megtermelésével bajlódniuk. Ezek a mesterségesen továbbfejlesztett lények sokkal ellenállóbbak a környezetszennyezéssel, sugárzással szemben, és érzelmileg sem instabilak, mint a normális emberek, mivel ez utóbbi tulajdonság teljesen hiányzik belőlük.

A mellékelt filmrészlet állítólag az egyik titkos kísérleti laboratóriumból szivárgott ki, talán pont az 51-es körzetből Egy idegennek tűnő, nőnemű lény látható rajta, ami/aki sokak szerint valójában egy genetikailag eltorzult ember a kísérletek korai fázisából, hiszen még láthatóak a nemi jegyek… Mások szerint inkább egy ember-földönkívüli hibrid lehet, esetleg egy Z-kategóriás sci-fi film egyik jelenete…

És ezt észlelted már?  "Egy óriási fekete gömb lebegett a szomszédaim háza felett!" (videó)

Ha mindez igaz, lassan el is kezdik majd a színjátékot, miszerint egy nálunk felsőbbrendű és intelligensebb földönkívüli faj lép majd velünk kapcsolatba és veszi át az irányítást… Lassan pedig majd a saját formájukra alakítják az emberiség génkészletét… Elég elborultnak hangzik, de a sok összeesküvés-elmélet közt elfér ez is.