Az UFO-vadászok dupláztak Chilében egy nemrég készült videó tanúsúga szerint. Nem elég, hogy valami furcsa lényt észleltek, de ráadásul még egy UFO is felbukkant a közelben…

A fanatikus UFO-rajongók szerint ez a videó abszolút 100%-os bizonyíték arra, hogy idegenek léteznek. A felvételen egy izzó, fényes, féregszerű dolog tekereg az égen, majd bekúszik egy a felhők közül leereszkedő UFO belsejébe és eltűnik. A videó 2018. április 23-án készült Chilében, a Cuarta  régióban.A felvétel alapján el kéne gondolkodni azon, vajon csak humanoid földönkívüliek látogaják a bolygónkat, vagy más, olyan létformák is, amelyek hatalmas repülő féregnek, esetleg fénylő gömbnek, vagy bármilyen más formájúnak látszanak. Túl földhözragadt elképzelés azt hinni, hogy a földön kívüli élet csakis humanoid alakú lehet. Éppúgy lehet szuperintelligens egy féregtestű lény, mint egy két kezű, két lábú, kicsi szürke humanoid.

És ezt észlelted már?  Landolt a Marson az InSight űrszonda és már fotókat is küldött

Ha ez az elmélet igaz, már pedig miért ne lehetne az, akkor bizony elképzelhető, hogy számos más létforma is érkezett már a bolygónrka, és úgy figyelnek meg bennünket, hogy észre sem vesszük. Például mi van házilégy alakja van az egyik szuperintelligens idegen fajnak? Vagy a kutyákra hasonlítanak?