Az UFO-vadászok dupláztak Chilében egy nemrég készült videó tanúsúga szerint. Nem elég, hogy valami furcsa lényt észleltek, de ráadásul még egy UFO is felbukkant a közelben…

A fanatikus UFO-rajongók szerint ez a videó abszolút 100%-os bizonyíték arra, hogy idegenek léteznek. A felvételen egy izzó, fényes, féregszerű dolog tekereg az égen, majd bekúszik egy a felhők közül leereszkedő UFO belsejébe és eltűnik. A videó 2018. április 23-án készült Chilében, a Cuarta  régióban.A felvétel alapján el kéne gondolkodni azon, vajon csak humanoid földönkívüliek látogaják a bolygónkat, vagy más, olyan létformák is, amelyek hatalmas repülő féregnek, esetleg fénylő gömbnek, vagy bármilyen más formájúnak látszanak. Túl földhözragadt elképzelés azt hinni, hogy a földön kívüli élet csakis humanoid alakú lehet. Éppúgy lehet szuperintelligens egy féregtestű lény, mint egy két kezű, két lábú, kicsi szürke humanoid.

És ezt észlelted már?  Ősi marslakók leszármazottai vagyunk...

Ha ez az elmélet igaz, már pedig miért ne lehetne az, akkor bizony elképzelhető, hogy számos más létforma is érkezett már a bolygónrka, és úgy figyelnek meg bennünket, hogy észre sem vesszük. Például mi van házilégy alakja van az egyik szuperintelligens idegen fajnak? Vagy a kutyákra hasonlítanak?