A Kína felett szálló repülőgépek egyikének ablakából vette fel az egyik utas ezt a különleges látványt. Fogalma sem volt róla, hogy mit lát, de ha az ember 8-10 ezer méteres magasságban lát valamit odakint, az azért mindenképpen felkelti az érdeklődését… így szerencsénkre fogta a mobilját és felvette a különös látványosságot.

A gép ablakából tisztán kivehető volt 2018. árprilis 12-én, amint az alant elterülő vastag felhőrétegből egy rejtélyes dolog vöröses fénnyel csillog. Első pillantásra úgy tűnhet, mintha valamilyen hatalmas repülő tárgy lángolva száguldott volna a felhőzet alatt. Többen felvetették, hogy a szemtanú pont egy titkos katonai rakétakísérlet szemtanúja volt. Esetleg egy sérült UFO próbált elrejtőzni a felhők között...

És ezt észlelted már?  Kitálal a nyugdíjas NASA alkalmazott: Tényleg furcsa építmények vannak a HoldonEgyesek szerint semmi különös nincs a felvételben, mert szerintük csak a nap fénye tükröződik az óceán felszínéről. Ez általában mindig megtéveszti a repülőn utazókat… Bár a videón jól látható, hogy igen vastag felhőréteg gomolyog a repülőgép alatt, nem zárható ki ez a verzió sem. Mások inkább a karcos ablaküveg csillogásának vélik.