Már az összeesküvés-elméletek kedvelői is gyanakodnak, hogy valami nagyobb szabású dologról lehet szó, mint néhány kósza UFO céltalan repkedése…

Mint arról korábban már beszámoltunk, a Nemzetközi Űrállomás folyamatosan üzemelő kamerái sok furcsa dolgot rögzítenek. Ezek közül is a legérdekesebb esetek, amikor olyan tárgyak kerülnek a felvételekre, amelyek nem a Föld felé tartanak, hanem éppen ellenkezőleg, sietve hagyják el bolygónkat. Lássuk be, néhány űrsiklón kívül nem sok minden képes erre. Olyan sebességgel pedig, mint ahogyan az űrállomás felvételein láthatjuk, bizonyos, hogy semmilyen ismert földi űreszköz nem képes haladni.
Az űrállomás néhányszor mégis ilyen videókat készített. A legutóbbi különös “anomáliát” a napokban, 2018. május 13-án rögzítették. A Conspiracy Depot egyik szemfüles UFO-vadásza szúrta ki a különös jelenetet. A videót le is lassította, hogy jobbal lássuk miről is van szó.

És ezt észlelted már?  Titkos űrállomás, vagy földönkívüli anyahajó kering a Föld körül?

Az eset kapcsán két elmélet született. Az egyik, hogy a földről lőttek kétszer is valamiféle szupertitkos energiafegyverrel valamire, ami a Föld közelében lehetett. A másik pedig, hogy fejlett meghajtású űrjárművek száguldottak el az űrbe a Földről. Mindkét teória magában hordozza a kérdést, vajon eddig rejtegetett földi technológiáról van-e szó, vagy inkább a bolygón állomásozó idegenek ténykedésének voltunk-e szemtanúi?
Ha földi űrtechnológiáról van szó, akkor bizony elég érdekes helyzettel állunk szemben, hiszen a NASA, vagy bármely űrügynökség igen nagy hasznát venné például egy Mars-expedícióhoz, csakhogy aligha lesz valaha is a birtokukban. Túl nagy a nyilvánosságuk. Nekik be kell érniük az olcsó, fapados, ósdi eszközeikkel… Inkább egy rejtőzködő, földi milliárdosok által támogatott szervezet tulajdonában lehet a tudás. Ha pedig ilyen magaszszintű technológiát birtokolnak, annak alighanem olyan céljai vannak, amelyekkel legfeljebb a sci-fi filmekben találkozhatunk. Űrbányászat, emberi kolóniák és katonai bázisok létrehozása a Naprendszerben, esetleg együttműködés más, földönkívüli létformákkal…

És ezt észlelted már?  Tényleg üreges a Hold, vagy ez az évszázad hülyesége?

Hasonlólról már amúgy is évtizedek óta pusmognak, de úgy látszik az apró bizonyíték morzsák lassan összeállnak.