Kedvenc kamu UFO-vadász oldalunk újabb elképesztő videóval rukkolt elő, ami állításuk szerint ezúttal Ausztráliában készült.

Állítólag 2018. áprilisában vették fel a tengerpartról, amint egy felhőből egy UFO-anyahajó lebegett elő az óceán felett. Nehéz elhinni, hogy például az ausztrál hadsereg radarjain nem bukkant fel a jókora tárgy, vagy nem szúrta ki más is…Gondolj bele: A Föld olyan nagy és annyi olyan hely van, ahol a mai napig a madár sem jár, hogy akár egy nagyobb űrhajó is minden gond nélkül észrevétlenül leszállhatna. Ausztrália például tökéletes hely nyaralni vágyó földönkívüliek számára. Bár a kontinens nem egy UFO-átjáróház, mégis elég gyakran sikerül az éles szemű UFO-vadászoknak valami érdekeset levideózniuk. Példának okáért a hőkamerás UFO-vadászat is tőlük ered. Ráadásul elég jó találati aránnyal használják is a technikát.

És ezt észlelted már?  Idegenek leszállóhelyére bukkantak Argentínában

A mellékelt videó azonban inkább tűnik 3D-s videószerkesztővel előállított felvételnek, viszon nagyon látványos… De ha mégis valódi, akkor bizony nagy bajban vagyunk.