Nemrég izgalmas videó került fel az internetre, amin olyan közelségből láthajuk a titokzatos Black Knight műholdat, ahogyan még sohasem láthattuk.

A különös objektum, amely minden földi műholddal ellentétes pályán halad, egyes internetes teóriák szerint 13 ezer éve kering a Föld körül. Tény viszont, hogy már 1928-ban sejtették, hogy létezik valamiféle mesterséges tárgy a Föld közelében, ami visszasugározta a kísérleti céllal leadott első rádióadásokat. A műholdas teória 1954-ben bukkant fel először, amikor több amerikai újságban megjelentek Donald Keyhoe UFO-kutató írásai, a melyek azt feszegették az amerikai légierőre hivatkozva, hogy két ismeretlen műhold is kering a Föld körül.
Napjainkban az egyre gyarapodó és önmagukat továbbfejlesztő összeesküvés-elméletek szerint a rejtélyes tárgy nem más, mint a történelem hajnalán a földünkre látogató Annunakik egyik hátrahagyott kisebb űrhajója.

És ezt észlelted már?  A szuperhold buktatta le a Föld körül keringő UFO-anyahajókat

A sztori szerint a furcsa videót állítólag a Nemzetközi Űrállomás egyik asztronautája vette fel. Ezen jól látható, hogy meglepő közelségbe került a Black Knight az űrállomáshoz, sőt, egy kisebb repülő tárgy szállt elő belőle, majd elszáguldott. Talán épp ez az utóbbi jelenet keltette fel az ufóhívők gyanakvását, hogy egy 3D-s szoftverrel kreált kamu videóval van dolguk.