Alaszka egyik repülőterének webkamerája érdekes dolgot örökített meg nemrégiben.

Nem is hinnénk hány ezer kamera figyeli nap, mint nap az égboltot. Persze nem az ufók miatt, hiszen ezek nagy része egyszerű időjárási webkamera, de nekik köszönhetően szinte naponta kerülnek rögzítésre különös tárgyak az égen. A közelmúltban az egyik alaszkai reptér webkameráján bukkantak valami érdekesre az UFO-kutatók.
A felvétel 2018. június 6-án készült. Egy bizarr repülő tárgyat láthatunk rajta, ami leginkább úgy fest, mintha egy hollywood-i sci-fi filmből szállt volna elő. Mivel a kamera másodpercenként egy képkockát rögzít, a tárgy alighanem igen nagy sebességgel haladhatott, mert sem az előtte lévőn, sem pedig az utána következőn nem látszik.

És ezt észlelted már?  Kiderült, már bányásznak a Hold túlsó oldalán!

A félelmetes látványt a YouTube Birmingham Skies csatorna észlelte. A YouTube-ra feltöltött videóban az elbeszélő azt állította, hogy az országos légügyi hatóságok törölte az adatbázisból a hátborzongató észlelés eredeti képét. A szkeptikusoknak viszont ez az infó éppen elég volt ahhoz, hogy baromságnak bélyegezzék az egészet, mert szerintük csak egy madár volt az…