A becsapódás utáni robbanás felgyújtotta a sztyeppét Nyugat-Kazahsztánban, amikor két UFO lezuhant egy falu közelében. Az aljnövényzet sokáig égett…

Két fénylő tárgyat láttak a szemtanúk átszáguldani az éjszakai égbolton 2018. július 4-én. Ezek végül Kazahsztán nyugati részén csapódtak a földbe Bostandyk falu közelében a Zhalpakatal-Karasu autópályától alig 300 méterre, adta hírül a helyi rendőrség. A becsapódás utáni robbanás 100 hektáron felgyújtotta az aljnövényzetet és a közeli házak is beleremegtek a detonációba. Az eset alig 180 km-re a foci-vb egyik meccsének helyszínétől történt. Ez orosz viszonylatban nem túl nagy távolság.

A térségben megszűnt a mobilkommunikáció, a helyiek pedig halálra rémültek, nem tudták, hogy mi történt. A közeli falu kíváncsi lakói értek először a becsapódás helyszínére, mivel többen is látták a furcsa, zuhanó tárgyakat.

És ezt észlelted már?  Organikus UFO, vagy egy hatalmas Hoax lebegett Új-Zéland felett?

A lángok közt, rövid keresgélés után végül egy ezüstös színű, félig a földbe fúródott gömbszerű tárgyat találtak, amelynek a tetején egy lezárt nyílás látszódott egy kiálló szelepszerűséggel. Ez hiába próbálták, nem tudták kinyitni…




Asel Mukhambetkaliyeva helyi asszony mesélte az újságíróknak:

“Úgy tűnt, mintha ez a ragyogó gömb forgott volna ahogyan átrepült a falu felett. Ezután lezuhant valahol a falu mögött, és felrobbant. Hangos dörrenés hallatszott. Még a ház is beleremegett. Nagy lángok és füst jelent meg a lezuhanás helyén. Rettegettünk… Jó, hogy senki sem sérült meg.”

A gömb alakú UFO nagyjából 3 méter átmérőjűnek saccolták. A fotókon is látszik, hogy az a része, ami kiállt a földből, elég nagyméretű… Emellett egy másik kisebb gömböt is találtak a közelben.

És ezt észlelted már?  Őrület az égbolton: szakadozik a hologram-háló a Föld körül!

A tűzoltóknak 4 órájukba került, míg a lángoló sztyeppét eloltották, eközben a helyiek nagy tömegben érkeztek, hogy közelebbről is megnézhessék az idegen tárgyakat.

Hogy mik lehetnek a furcsa tárgyak, arra több elmélet is született. Egyesek úgy gondolják, hogy műhold, vagy egy űrhajó zuhanhatott le. Bár orosz fellövésről nem adtak hírt az adott időszakban. Mások idegen lények lezuhant űrhajójára tippeltek, de a fotók alapján aligha lehetett földönkívüli a fémgömb, mivel az idegenek aligha használnak anyacsavarokat…




A legvalószínűbb, hogy egy űrhajó kiürült üzemanyagtartályai tértek vissza a légkörbe. Ilyenre egyébként az elmúlt években, sőt idén is volt már példa. A gömbszerű tartályok pedig minden bizonnyal orosz gyártmányúak lehettek.

Az összeesküvés-elméletekkel foglalkozó kutatók véleménye szerint a Földről történtő űrhajó felbocsátásoknak csak az elenyésző részét hozzák nyilvánosságra. Sokról viszont semmiféle híradás nincs, mivel titokban zajlanak. Csak olyankor derülnek ki, amikor lakott terület közelében hullanak vissza a hajtóanyag tartályok, ne adj isten a roncsok… Ebből is látszik, hogy az oroszok éppúgy folytatják a titkos űrprogramjukat, mint az amerikaiak…

És ezt észlelted már?  Igaz lenne? Földönkívüli kapcsolatfelvételt rögzített egy biztonsági kamera!