Egy szerb csillagász szerint a titokzatos Nibiru bolygó pusztította el az életet a Marson, és ránk is ez a sors vár… Már ketyeg az óra!

Milorád B. Protić legendás szerb csillagász titokban fél életét annak szentelte, hogy minél többet kiderítsen a Naprendszerünkben rejtőzködő Nibiru bolygóról. Még emlékirataiban is azt fejtegette, hogy ez az égitest felelős azért, hogy a Marsról eltűntek az óceánok, a légkör, és az élet minden szikrája, nagyjából 4 évezreddel ezelőtt. A csillagász szerint a különös elliptikus pályán keringő égitest, amely 3600 évente tér vissza ugyanoda, hamarosan a Föld pusztulását is elhozza majd.




Milorad B. Protić számításai szerint legutóbb i.e. 1580 körül járt földközelben a gyilkos bolygó, így lassan aktuális lesz ismét a visszatérése. Napjainkban az összeesküvés-teoretikusok és a keresztény hívők körében a 2001-ben elhunyt csillagász elmélete a legforróbb vitapont.

És ezt észlelted már?  Veszélyben a Föld: Hatalmas fekete lyuk lesz a végzetünk!

Protić szavai a Nibiru-hívők számára sokat nyomnak a latban, mivel a tudós a belgrádi csillagvizsgáló igazgatója volt és pályafutására során egy tucat üstököst és számos kisebb bolygót fedezett fel. Elméletei halála óta szinte önálló életre keltek, és tovább fejlődtek, ráadásul mindenki úgy értelmezi sorait, ahogyan azt jónak látja…

Nemrégiben David Meade, egy önjelölt Keresztény számmisztukus és próféta (ismét) megjósolta, hogy a gyilkos bolygó 2018. június és december között jelenik majd meg az égen. Érkezésével egy hétéves nyomorúság időszak veszi kezdetét a bolygónkon, természeti katasztrófákkal, például földrengésekkel, és egyre több vulkánkitöréssel. Lelkes keresztény hívők egy csoportja pedig különböző bibliai próféciák elemzése után azt kezdte terjeszteni, hogy a közelgő, július 27-én esedékes (vér)holdfogyatkozás jelzi majd a világvége kezdetét.

És ezt észlelted már?  Őrület: felbukkant a Star Wars Jabbája a Marson

Már lassan esedékes volt idén egy újabb világvége jóslat. Az előzőek már régen elkoptak, hiszen egyik sem teljesedett be…