Scott C. Waring, UFO-vadász és összeesküvés-teoretikus, rendszeresen az élet nyomaira bukkan a Marsról érkező NASA fotókon. Szerinte az idegen életformák maradványai a vörös bolygó kopár felszínén a sziklák közt hevernek, szinte mindenfelé. Elég bármelyik képet megnézni, hogy az ember valami furcsát vegyen észre rajtuk.

Legújabb felfedezése a NASA által már “alaposan ellenőrzött” fotókon, egy halott marslakó maradványai.

“Épp egy marsi fényképet néztem, amelyen egy hosszú fehér szikladarabot vettem észre. Nem voltak más fehér tárgya a környéken, így azonnal szemet szúrt. Aztán hirtelen rájöttem, hogy egy földönkívüli péniszét bámulom!”




Először természetesen csak kőkupacnak látta, majd azt vette észre, hogy ez inkább egy szobor lehet. Végül arra a következtetésre jutott, hogy egy halott és megkövesedett marslakóról van szó. Szerinte jól láthatóak a végtagok, a fej, és természetesen a jókora pénisz is.

És ezt észlelted már?  Szivar alakú UFO-t videóztak egy írországi sziget felett

Mivel köztudott, hogy ha a Marson volt is valaha élet, mára már eltűnt. Waring szerint a marslakó teteme azért nem bomlott le a ki tudja hány ezer év alatt, mert nem csak két szálból áll a DNS-e, mint a földi élőlényeké, hanem legalább háromból.

Persze a sok UFO-rajongó mellett azért akadnak páran, aki szóvá teszik, hogy Waring  enyhén szólva túlzásba viszi a képzelgést. Nigel Watson, az UFO Vizsgálati kézikönyv szerzője elmondta: “Ezek csak egy véletlenszerűen kiválasztott sziklák, amelyekbe egy csipet fantáziával bele lehet látni egy humanoid alakot, és akár egy péniszt is. Mindenesetre ez csak egy újabb példája annak a féktelen fantáziának, amely a marsi életéről szól. Biztos vagyok benne, hogy Freud élvezettel boncolgatná némely ufológus elméjét.”