A hírhedt UFO-vadász azzal vádolja a NASA-t, hogy folyamatosan törli a Hold felszínéről készült fotókról az idegen struktúrákat. Scott C. Waring, aki az UFO Sightings Daily weboldalt is üzemelteti, 2014-ben elsőként fedezte fel a Holdon lévő furcsa fehér alakzatokat. Most azt állítja, hogy “az épületeket és az egyéb felfedezéseket törölték a világhálóról, vagyis az URL-ek már nem léteznek”.

Újra közzétette a felfedezéseit, és azt írja, hogy ezeket a furcsa alakzatokat az idegenek építették. “A struktúrák körülbelül 100-150 méter hosszúak és 10-15 méter szélesek. Nem hiszem, hogy olyan épületek lennének, ahol élni lehet, valószínűleg inkább olyan célt szolgálnak, mint légszűrés vagy energia gyűjtése, esetleg valamilyen átviteli antenna.”
És ezt észlelted már?  UFO-konvoj parádézott a Michigan-tó felett

Waring hozzátette: “Úgy tűnik, hogy az összetett szerkezetek egy sor összekapcsolt bordaszerűségből állnak. A bordák többsége egy vagy két hosszú csövön keresztül csatlakozik egymáshoz, amelyek átjárják a szerkezet minden bordáját az egyik végétől a másikig. Nem ismeretes, hogy ezek a struktúrák épületek, természetes formációk vagy valamilyen technikai hiba okozta-e a NASA térképező kameráiban.”

Az UFO-vadász YouTube-követői azt mondták, hogy ők is látják a struktúrát a Google Earth alkalmazásban, de a hivatalos Nasa képeken nyomuk sincs. Azt is sugallták, hogy az alakzatok egy fényképészeti hiba eredményei lehetnek. Waring a közelmúltban azt állította, hogy idegen város épült a holdon a Reiner-kráteren belül. Talán kapcsolat lehet az építmények között.

Forrás: metro.co.uk