A hírhedt UFO-vadász azzal vádolja a NASA-t, hogy folyamatosan törli a Hold felszínéről készült fotókról az idegen struktúrákat. Scott C. Waring, aki az UFO Sightings Daily weboldalt is üzemelteti, 2014-ben elsőként fedezte fel a Holdon lévő furcsa fehér alakzatokat. Most azt állítja, hogy “az épületeket és az egyéb felfedezéseket törölték a világhálóról, vagyis az URL-ek már nem léteznek”.

Újra közzétette a felfedezéseit, és azt írja, hogy ezeket a furcsa alakzatokat az idegenek építették. “A struktúrák körülbelül 100-150 méter hosszúak és 10-15 méter szélesek. Nem hiszem, hogy olyan épületek lennének, ahol élni lehet, valószínűleg inkább olyan célt szolgálnak, mint légszűrés vagy energia gyűjtése, esetleg valamilyen átviteli antenna.”




És ezt észlelted már?  Bizarr entitást vett fel egy kanadai vadfigyelő kamera

Waring hozzátette: “Úgy tűnik, hogy az összetett szerkezetek egy sor összekapcsolt bordaszerűségből állnak. A bordák többsége egy vagy két hosszú csövön keresztül csatlakozik egymáshoz, amelyek átjárják a szerkezet minden bordáját az egyik végétől a másikig. Nem ismeretes, hogy ezek a struktúrák épületek, természetes formációk vagy valamilyen technikai hiba okozta-e a NASA térképező kameráiban.”

Az UFO-vadász YouTube-követői azt mondták, hogy ők is látják a struktúrát a Google Earth alkalmazásban, de a hivatalos Nasa képeken nyomuk sincs. Azt is sugallták, hogy az alakzatok egy fényképészeti hiba eredményei lehetnek. Waring a közelmúltban azt állította, hogy idegen város épült a holdon a Reiner-kráteren belül. Talán kapcsolat lehet az építmények között.

Forrás: metro.co.uk