A megrettent argentín biztonsági őr halálra rémült a sötétben a susnyából felegyenesedő különös, emberszerű lénytől… szerencsére mindezt videóra is vette mobiltelefonjával, amit aztán menekülés közben még el is hagyott.

A hátborzongató incidens 2018 augusztus 4-én, szombaton, reggel 5 órakor történt Argentínába, Cordoba városban, a volt Aero Club területén. Eduardo, az egyik szomszédos vállalat biztonsági őre (BPB) gyanús fényeket látott hajnalban a cége épülete mögötti gazos területen, ezért úgy döntött, hogy kivizsgálja a dolgot. Amikor megérkezett a 200 méterre lévő helyszínre, több kör alakú jelzést talált a fűbe égetve. Némelyik még füstölgött és parázslott is, ez jól látható az Eduardo által rögzített videón. A kutyája egész végig nyugtalanul ugatott valamire a sötétben.

A legfélelmetesebb az egészben, hogy videózás közben a biztonsági őr szinte belesétált az addig a magas fűben rejtőzködő földönkívüli lény karjaiba.

És ezt észlelted már?  Katonai szállítóhelikoptert rabolt el egy UFO!

“Láttam valamit, amiről először azt gondoltam, hogy egy állat… de nem az volt. Amint ez tudatosult bennem, a rémülettől felsikoltottam, és menekülőre fogtam a dolgot.”

A lény szerencsére megijedt, és egy pillanat alatt eltűnt a sötétben. A videón is látható, amint a furcsa humanoid felemelkedik a fűből Eduardo közeledtére. Hogy mi volt a szándéka az ijedt biztonsági őrrel, jobb ha nem tudjuk. Arról, hogy a földtulajdonos cég kezdeményezte-e az UFO-k lehetséges nyomainak vizsgálatát vagy elemzését, még nem érkezett híradás.
Az incidensről beszámoló UFO-magazin, a Vision Ovni megemlíti azt is, hogy az elmúlt hónapokban számos ufókkal kapcsolatos esetet jelentettek a területen, mint például szarvasmarhák csonkításait, ahol az állatokat megmagyarázhatatlan sebészeti beavatkozásoknak vetették alá ismeretlenek.

És ezt észlelted már?  Föld méretű anomália haladt el a Nap közelében

A jelentések szerint, körülbelül 50 km-re a bizarr eseménytől, Colonia Duran városában egy gazdálkodó titokzatos körülmények között elvesztett hét várandós tehenet, amelyek úgy tűnik, hogy kapcsolatban hozhatóak a szarvasmarha csonkításokkal.

A gazdálkodó azt mondta, hogy a nyelvüket és a nemi szervezeteiket pontos sebészeti vágásokkal távolították el, úgy tűnt, hogy lézerrel. Az állatok állkapcsán lévő húst is eltávolították, de a tehenek közelében nem volt vér, és a testük nem vonzotta legyeket. Számos lakó azt állítja, hogy megmagyarázhatatlan fényeket látott a szarvasmarha csonkítások közelében, ami megfelel a biztonsági őr által leírt fényeknek.