A megrettent argentín biztonsági őr halálra rémült a sötétben a susnyából felegyenesedő különös, emberszerű lénytől… szerencsére mindezt videóra is vette mobiltelefonjával, amit aztán menekülés közben még el is hagyott.

A hátborzongató incidens 2018 augusztus 4-én, szombaton, reggel 5 órakor történt Argentínába, Cordoba városban, a volt Aero Club területén. Eduardo, az egyik szomszédos vállalat biztonsági őre (BPB) gyanús fényeket látott hajnalban a cége épülete mögötti gazos területen, ezért úgy döntött, hogy kivizsgálja a dolgot. Amikor megérkezett a 200 méterre lévő helyszínre, több kör alakú jelzést talált a fűbe égetve. Némelyik még füstölgött és parázslott is, ez jól látható az Eduardo által rögzített videón. A kutyája egész végig nyugtalanul ugatott valamire a sötétben.

A legfélelmetesebb az egészben, hogy videózás közben a biztonsági őr szinte belesétált az addig a magas fűben rejtőzködő földönkívüli lény karjaiba.

És ezt észlelted már?  Kígyószerű entitás repült át a Holdról készült videón

“Láttam valamit, amiről először azt gondoltam, hogy egy állat… de nem az volt. Amint ez tudatosult bennem, a rémülettől felsikoltottam, és menekülőre fogtam a dolgot.”

A lény szerencsére megijedt, és egy pillanat alatt eltűnt a sötétben. A videón is látható, amint a furcsa humanoid felemelkedik a fűből Eduardo közeledtére. Hogy mi volt a szándéka az ijedt biztonsági őrrel, jobb ha nem tudjuk. Arról, hogy a földtulajdonos cég kezdeményezte-e az UFO-k lehetséges nyomainak vizsgálatát vagy elemzését, még nem érkezett híradás.
Az incidensről beszámoló UFO-magazin, a Vision Ovni megemlíti azt is, hogy az elmúlt hónapokban számos ufókkal kapcsolatos esetet jelentettek a területen, mint például szarvasmarhák csonkításait, ahol az állatokat megmagyarázhatatlan sebészeti beavatkozásoknak vetették alá ismeretlenek.

És ezt észlelted már?  Végre közelről is arcon filmezték a Bigfoot-ot!

A jelentések szerint, körülbelül 50 km-re a bizarr eseménytől, Colonia Duran városában egy gazdálkodó titokzatos körülmények között elvesztett hét várandós tehenet, amelyek úgy tűnik, hogy kapcsolatban hozhatóak a szarvasmarha csonkításokkal.

A gazdálkodó azt mondta, hogy a nyelvüket és a nemi szervezeteiket pontos sebészeti vágásokkal távolították el, úgy tűnt, hogy lézerrel. Az állatok állkapcsán lévő húst is eltávolították, de a tehenek közelében nem volt vér, és a testük nem vonzotta legyeket. Számos lakó azt állítja, hogy megmagyarázhatatlan fényeket látott a szarvasmarha csonkítások közelében, ami megfelel a biztonsági őr által leírt fényeknek.