A rejtélyes négyszög alakú UFO-t Charlotte-ban, Észak-Karolinában fényképezték egy durva vihar előtt…

A szemtanú 2018. augusztus 18-án készítette a négyszögletes UFO-ról készült képét és kitette a Facebook oldalra is. Charlotte Observernek nyilatkozva elmondta, hogy azon az éjszakán éppen úton kocsijával hazafelé. Az égen durva, sötét fellegek gomolyogtak, és úgy tűnt, hogy hamarosan tornádó lesz.  Gondolta készít pár fotót a félelmetes felhőkről a feleségének, de eközben észrevett valami furcsát. Úgy tűnt, mintha egy áttetsző, négyszögletes tárgy lebegett volna az égen, és csak azért szúrt neki szemet, mert az élein halovány fények  derengtek. Ez néhány képen jól kivehető.




Amikor eszébe jutott, hogy videót is készíthetne, a rejtélyes négyszögletes repülő tárgy eltűnt, amit hirtelen hatalmas felhőszakadás követett. Javion Hill szerint minden bizonnyal egy álcázott, katonai kísérleti jármű lehetett, amihez talán pont a földönkívüliektől korábban szerzett technológiákat használták fel.

És ezt észlelted már?  Bizarr csápos űrlény jelent meg a Tejútról készült fotókon

A szkeptikusok azonban egyből beszóltak a botcsinálta UFO-vadásznak. Szerintük ugyanis a legpitiánerebb trükkel próbálkozott, a szélvédőről visszatükröződő beltéri világítás fényeit fotózta le és próbálta meg UFO-ként eladni… Ilyen, és ehhez hasonló hamis képeket általában repülőkön és vonatokon szoktak készíteni az ablakot fotózva…

Persze korántsem biztos, hogy a szkeptikusoknak van igazuk, és valóban volt ott valami furcsa repülő objektum, ugyanis idén áprilisban hasonló furcsa tárgyat sikerült valakinek videóra vennie szintén Észak-Karolinában.