Különös felvétel került fel a napokban a népszerű, de ennek ellenére kétes hírnévnek örvendő SECTION 51 YouTube-csatornájára.

A videón egy vadászgép látható, amint egy amerikai repülőgép-hordozó anyahajón landol. Ebben még semmi különös nincs, csakhogy az anyahajón már parkol pár légi jármű, többek közt egy háromszög alakú, rejtélyes gép is, ami inkább tűnik UFO-nak, mint repülőgépnek.




A videót megtekintők közül sokan arra tippelnek, hogy a titokzatos gép az amerikai hadsereg egy TR-3B típusú, titkos kémrepülője lehet, ami állítólag földönkívüli technológián alapuló antigravitációs meghajtással is rendelkezik. Tény, hogy a fura gép valóban háromszög alakú, de a neten közkézen forgó fotók és videók alapján a TR-3B nem így néz ki. Vagy egy tovább fejleszett változat, vagy egy teljesen másik típus, esetleg egyenesen egy földönkívüli járművet látunk… Már ha igazi…

Természetesen ismerve a videó felbukkanásának helyét (SECTION 51), sokan rögtön CGI-hamisítványnak gondolják a felvételt. A csatorna munkatársai sokak szerint profi 3D-s művészek, akik értik a dolgukat, csakhogy igencsak túlzásba vitték a szenzációhajhászós UFO-videók készítését. Túl sok, túl jó minőségű UFO-felvételt osztottak már meg a YouTube-csatornájukon.

Mindenki döntse el maga, hisz-e a hamisítással vádolt UFO-vadász YouTube-csatornának, avagy sem…

És ezt észlelted már?  Álcázott ufót filmeztek a rendőrségi helikopter hőkamerájával

Update: A videó hirtelen olyan népszerűségnek kezdett örvendeni, ami felkeltette a hoax-vadászok érdeklődését is. A videót pillanatok alatt törölték a YouTube-ról, ahogy kiderült az igazság róla…