London mellett vették videóra azt a szokatlan UFO-t, ami nem elég, hogy háromszög alakú volt, de ragyogó kék színben pompázott…

A különleges alakú UFO-t Angliában, London közelében sikerült lekapni 2018. szeptember 23-án egy videókamerával. Sajnos csak pár képkockán van rajta, ezért csak erős nagyításban és kikockázva tudjuk megcsodálni. A felvételen jól látszik, hogy az azonosítatlan repülő objektum valóban háromszög alakú, ráadásul kék színű. Ez utóbbi nem jellemző, sőt, a szürkén kívül semmilyen más szín sem jellemző a legtöbb UFO-ra. A tetején pedig, mintha egy kicsi kupola lenne, ami talán pont a pilótafülke lehet. Persze a mai digitális technológiával könnyű hasonló videókat létre hozni, így ezért érdemes némi kétkedéssel tekinteni a hasonló videókra.




És ezt észlelted már?  Az űrállomás kamerája felvette: Újabb különös tárgy hagyta el a Földet!

Több ufológus felvetette, hogy a fura repülő tárgynak köze lehet a rejtélyes Fekete Projekt, Aurora fedőnevű titkos kémrepülő sorozatához. Bár a hivatalos álláspont szerint az amerikai projekt a hidegháború után megszűnt, és az SR-71-es kémrepülő volt állítólag az utolsó a sorban, de az 1985-ös amerikai költségvetésben “véletlenül” mégis elkülönítettek a részükre egy 455 millió dolláros tételt.

A hidegháborús kémrepők egyik kései utóda a TR-3B kódjelű anti-gravitációs repülőeszköz, amihez állítólag földönkívüli technológiákat is felhasználtak. A repülő létezésére természetesen csak közvetett bizonyítékok vannak, például többen is láttak olyan háromszög alakú, fekete repülő tárgyakat, amelyek a sugárhajtómű működéséből fakadó jellegzetes kötélre fűzött fánkok kondenzcsíkot húzott maga után.



A leírások és a kiszivárgott dokumentumok alapján a gép futballpálya méretű. A közepében cirkuláló extrémül alacsony hőmérsékletű, nagy nyomású higanyplazma segítségével majdhogynem 90 százalékkal képes semlegesíteni a Föld gravitációs erőterét, ami azt jelenti, hogy a súlya is 90 százalékkal csökken a Föld gravitációs terében.

És ezt észlelted már?  Kiszivárgott videó, amin egy elfogott földönkívülivel kísérleteznek

Szintén ezeket a gépeket sejtik azok mögött a rendszeres időközönként megfigyelhető hangrobbanások mögött is, amelyeket a dél-kaliforniai geológiai intézet rögzített. Az intézet méréseit elemezve a NASA megállapította, hogy azt egy nagyjából huszonhét kilométeres magasságban, a hangsebesség négy-ötszörösével haladó objektum okozhatta.