A sztori már több, mint 40 éves, de úgy tűnik, hogy a mai napig hatalmas az érdeklődés iránta. Ráadásul az egykori “áldozat”, aki akkor csak 19 éves volt, most végre könyvet írt az esetről, amiben a legapróbb részleteket is elmeséli a bizarr élményről…

Az 1973-as eset az egyik legnagyobb port felvert UFO-eltérítési történet a világon. A nagy nyilvánosságnak köszönhetően részletekbe menő nyomozást folytattak, ráadásul egy rendőrtiszt is megerősítette a sztorit, aki az eltérített férfiak által látott lényekhez hasonló, különös humanoid alakot fotózott le pár nappal korábban.

Calvin Parker ellátogatott a helyszínre, ami mára igencsak megváltozott…

A történet dióhéjban: USA, Mississippi állam, Pascagoula, 1973. október 11. Két helyi férfi horgászott egy üzemen kívüli kikötő közelében, amikor valamiféle kék fény vetült rájuk, majd három, robotszerűen mozgó, magas, ráncos bőrű lény betuszkolta őket egy futballpálya méretű UFO-ba.

1973-ban Charles Hickson a Pascagoula folyó partján mutatja a helyet, ahonnan elrabolták őket az idegenek




És ezt észlelted már?  Érdekes videó terjed a neten: Menekülnek a földönkívüliek?

Charles Hickson és az akkor 19 éves Calvin Parker azt állította, hogy a földönkívüliek képesek voltak lebegni, amikor bevitték őket a hatalmas fényes járműbe.

“Egy nagy fény jött ki a felhőkből. Vakító fény volt. A mérete egy futballpályáéhoz hasonlítható, és egy sziszegő zajon kívül más nem hallatszott.”

Parkert és társát a két idegennel való találkozás igencsak megrémítette, majd hirtelen elkezdtek ellazulni. – Azt hiszem, beadtak nekünk valamit, ami megnyugtatott minket. – Az űrhajóban alaposan megvizsgálta őket egy “elektronikus szem”, ezt követően pedig a magas, darabos mozgású, leginkább robotokra hasonló lények visszavitték őket a folyópartra. Úgy tűnik náluk nem alkalmazták a memóriatörlést, mint ahogyan más hasonló elérítetteknél szokták. Később Hickson és Parker hipnózis nélkül is képesek voltak felidézni a velük történt eseményeket.

És ezt észlelted már?  Földönkívüli anyahajókat észleltek Hollandiában - Közeleg a idegen megszállás?

Miután visszavitték őket a vízpartra, első útjuk a helyi rendőrségre vezetett, ahol előadták a történetet. Persze nem nehéz megtippelni, hogy mit szóltak ehhez a rendőrök. Némi viszontagság után végül hazugságvizsgálatnak is alávetették őket, illetve kihallgatták miről beszélgetnek, amikor egyedül hagyták őket, de nem akadtak összeesküvés, vagy hazugság nyomára. Végül az üggyel foglalkozó Allen Hynek, aki korábban a légierő UFO-tanácsadója volt, úgy nyilatkozott, hogy a szemtanúk beszámolója teljesen hiteles, minden szavuk igaz.

Charles Hickson és az akkor 19 éves Calvin Parker…



Később kiderült, hogy Jeffrey Greenshaw falkville-i rendőrtisztnek október 7-én sikerült lefotóznia egy ezüstös ruhát viselő, két és fél méter magas robotszerű lényt. Összehasonlítva a két horgász által látott lényeket a négy nappal korábban lefényképezett idegenekkel, megdöbbentő a hasonlóság közöttük. Elképzelhető, hogy terepszemlén voltak Alabamában, mielőtt megjelentek a szomszédos Mississippi államban?

És ezt észlelted már?  Újabb hiba a Mátrixban: Mi a fene az a furcsa csík az égen?

Parkernek túl sok volt ennyi megpróbáltatás, és idegösszeroppanással pszichiátriára került. Idősebb társa ennél erősebbnek bizonyult, és a hirtelen jött népszerűség sem érdekelte. Sosem akart az esetből pénzt csinálni. 1973-ban egymillió dollárt ajánlottak föl neki a sztoriért, de visszautasította.

Parker a könyvével, amiben mindenről lerántja a leplet…

Az eset után több, mint 40 év eltelt, Charles Hickson már meghalt, Calvin Parker pedig megöregedett, de ennek ellenére máig kap leveleket a világ minden tájáról, a kíváncsi ufó-rajongóktól. Vénségére elhatározta, hogy végre nyilvánosságra hozza az egész történetet, úgy ahogy valójában volt. Egy könyvet írt róla, ami elég szépen fogy…