Titokzatos dolgot vetett ki a víz Dél-Karolinában Seabrook-szigetén. Ilyet még az öreg helybéliek sem láttak, de senki más sem. Másnapra váratlanul nyoma veszett a furcsa tárgynak.

A helybéliek 2018. október 4-én megrökönyödve vették észre, hogy a parton egy hatalmas, embermagasságú roncsdarab hever. Úgy festett, mintha egy nagyobb szerkezet része lett volna. A fémes, gyűrűs belső szerkezetet valamiféle habszerű anyagból készült vastag réteg fogta közre. Ennek a könnyű habkő rétegnek köszönhető, hogy a jókora roncsdarab nem az óceán mélyén végezte. A helyi állatvédő szervezet le is fényképezte és megosztotta a felfedezést a közösségi médiában.
Amint kikerült a kép és a hír a netre, a különös roncsot órákon belül elszállították, anélkül, hogy a felmerült kérdéseket megválaszolták volna. A tárgy jelenlegi helye ismeretlen, ami természetesen spekulációkhoz vezetett. Több ezer poszt érkezett a tárgy fotójára válaszul, ezekben sokat azt feszegetik, hogy talán földönkívüli eredetű tárgyról lehet szó, ez megmagyarázná a sietséget, ahogyan eltűntették. Felmerült az is, hogy esetleg űrszemét, hőpajzs egy része, de akár egy óriás óceáni bólya maradványai is lehetnek.

És ezt észlelted már?  Alakváltó UFO bukkant fel Szlovákia hegyei köztTény, hogy az a több ezer ember, aki megnézte a képet, még nem látott ilyesmit. Te mit gondolsz róla?