Újabb, első látásra döbbenetes UFO-videó került fel a napokban a Facebookra. A posztoló kapott hideget-meleget egyaránt a hozzászólóktól. Döntsd el kinek van igaza!

Egy sasszemű igazságkereső lőtte az alábbi videót 2018. október 5-én Dél-Karolinában, Myrtle Beach üdülővárosában. A város felett éppen egy hatalmas viharfelhő gomolygott, amiből időről-időre hatalmas villámok cikáztak elő. Ebben még semmi különös nincs, csakhogy a felhőben számos fénygömb fedezhető fel, amelyekre nincs magyarázat. Viszont elsőre úgy tűnik, mintha egy hatalmas UFO lebegne a felhők közt.




“Sötétedés után készítettem a képeket egy hosszú móló végéről, ahol már nem voltak lámpák, így nem voltak fényvisszaverő felületek sem. Amikor fotóztam, nem vettem észre a fényeket, csak amikor később visszanéztem a képeket, akkor tűntek fel…”

A videót megosztotta a Facebook oldalán, ahol rögtön több tucatnyi “szakértő” vetette rá magát. Sokak szerint valóban egy hatalmas földönkívüli anyahajó lehetett a felhőben, sőt, a vihart is az okozta, hogy így álcázza magát. A szkeptikusabbak persze a fényképezőgém lencséin visszatükröződő fényekkel magyarázták a jelenséget. Vajon kinek van igaza?

És ezt észlelted már?  Egy amerikai katona beszámolója: "Létezik egy csereprogram a földönkívüliekkel..."