Már megszokhattuk, hogy az űreszközök által a Földre sugárzott felvételeken nem a NASA, hanem amatőrök teszik a legérdekesebb felfedezéseket. Úgy tűnik ez az elmélet ismét bizonyítást nyert. Ezúttal a Jupiterről készült egyik felvételen fedeztek fel valami döbbenetes dolgot.

Egy hatalmas zöld szerkezet látható a Jupiter peremén, amiről az összeesküvés-elmélet teoretikusok és az UFO-vadászok úgy vélik, hogy aligha lehet természetes eredetű. Szerintük ez a fotó bizonyíték arra, hogy a Jupiter nem az az egyszerű gázbolygó, mint aminek hisszük. A vastag felhőréteg alatti területeken egy idegen civilizáció virágzik, a felhők pedig csak az álcázást szolgálják… A különös, szögletes objektum alighanem az idegenek egyik anyahajója, vagy valamilyen szállítóeszköze lehet.




Bár eléggé fantasztikus a feltételezés, mindenesetre a zöld objektum túl szabályos ahhoz, hogy csak egy kisebb hold, vagy kőtörmelék legyen. A NASA természetesen nem tulajdonított különösebb jelentőséget a tárgynak, még le sem retusálták a fotóról, és minden kommentár nélkül kirakták a netre a mindenki által szabadon elérhető fotóarchívumba. De vajon mégis mi lehet, és mit keres ott?

És ezt észlelted már?  Ufók kerülgettek egy kisrepülőt leszállás közben - a pilóta felvette

A fotó hivatalos NASA forrása: https://www.nasa.gov/sites/default/files/thumbnails/image/pia22688.jpg