Egy lángcsóvákat maga után húzó UFO keltett riadalmat Lengyelországban. Legtalábbis a közösségi oldalakon. Ha a felvételt megnézzük azért kiderül egy-két dolog…

A furcsa videó még november végén kezdett terjedni a neten. A sztori szerint egy lángolva zuhanó UFO látható rajta. A felvételen valóban láthatjuk is a furcsa narancs színben játszó csóvákat egy, khm… repülőgép alakú tárgy mögött. A kézenfekvő látvány ellenlére például Scott C. Waring a hírhedt ufo-vadász és összeesküvés-teoretikus, aki korábban az amerikai légierőnél is szolgált, ragaszkodik ahhoz, hogy ez egy UFO. Esetleg az oroszok egyik szupertitkos repülőgépe, amit éppen tesztelnek, magasan a légkörben. Ez utóbbi megállapítás meg is magyarázná a narancssárga csóvákat… ugyanis a földfelszínen már úgy tűnik, hogy lement a Nap, csakhogy odafönt még verőfényes nappal van.

És ezt észlelted már?  Gyereket vár egy földönkívülítől, miután elrabolták!



Sokak szerint fölösleges pánikba esni, mert a földönkívüli járművek nem húznak kondenzcsíkot, sőt a hajtőműveik sem gyulladnak ki, hiszen nem folyékony üzemanyaggal működnek. Bár azért az érdekes, hogy ezek nem is kondenz csíkok, inkább tűnik úgy, mintha valamit permetezne a légkörbe. Talán egy kis jóféle chemtrail-t?