Állatbarátok, állatvédők, erdészek az utóbbi években több ezer mozgásérzékelős, éjjellátó üzemmódban is rögzítő kamerát helyeztek ki világszerte az olyan helyszínekre, ahol még vadon élő állatokkal lehet találkozni. Néha azonban nem csak az állatokatat veszik fel a kamerák…

Még az UFO-vadászok is felfigyeltek annak a New York állambeli Catskill-hegységben felállított vadfigyelő kamerának az infravörös felvételére, amely egy róka éjszakai tevékenységét rögzítette. Csakhogy valami megzavarta az állatot, ráadásul tisztán látszik a 2018. december 13-án készült videón az is, hogy mi volt betolakodó.

Alighanem valami csali csemegével csalogatták a kamera közelébe a rókát, ami szépen be is sétált a képbe és éppen szimatolni kezdett, amikor egy gömbszerű képződmény száguldott elő az erdő sűrűjéből. Jól láthat, hogy messziről érkezik, mivel éppen a kamerával szemben bukkant fel. A róka is megérezhette a hívatlan jövevényt, ami a háta mögött jelent meg, mert egy pillanat alatt eliszkolt.

És ezt észlelted már?  Félelmetes lény szállt elő a viharfelhőkből Zambia felett



A jelenséget többen UFO-nak vélik, de legtöbben csak plazma gömbként ismerik. Senki sem tudja hogyan alakulnak ki, honnan jönnek, vagy valójában mik lehetnek. Sokan úgy vélik egyfajta ismeretelen energiáról van szó, esetleg gömbvillámról. Mások intelligens tervezés eredményének tekintik, vagyis inkább valamiféle gépnek a jövőből, vagy másik dimenzióból. Akadnak, akik értelmes entitásnak hiszik a különös gömböket, esetleg az emberi lélek asztrális kivetülésének.

Bármi is volt, a kamera felvette, a róka pedig érzékelte, vagyis valóban volt ott valami megmagyarázhatatlan dolog.