A december közepén készült bizarr klipben egy óriási fekete háromszög látható az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma felett.

A megdöbbentő felvételt Alex Dude vette fel 2018. december 19-én és később megosztotta a YouTube-on. A hírhedt, összeesküvés-elméleteket gyártó weboldalak egyből ráharaptak és elkezdtek találgatni. Bár a felvétel sötét, a videó expozíciójának változásai is zavaróak, de ennek ellenére jól látható, amint egy titokzatos háromszög alakú jelenség lebeg a Pentagon felett. Először világosabb színűnek tűnik, mint a háttérben vonuló sötét felhők, majd fokozatosan elsötétedik, mintha bekapcsolták volna az álcázást.A felvételek sok vitát váltottak ki. Míg néhányan azt mondják, hogy csak egy reflexió a kamera lencséjén, esetleg a telehold átszüremlő fénye a felhőkön át, mások meg vannak győződve arról, hogy ez a TR-3B típusú hírhedt lopakodó kémrepülő, amelyet feltehetően földönkívüli technológiák felhasználásával titokban fejleszett ki az amerikai kormány. Ráadásul képes egy helyben lebegni, így passzol az elméletbe.

És ezt észlelted már?  Különös miniatűr lény szaladt be a focis videóba

Másrészről, a világ egyik legjobban ellenőrzött térsége felett lebegett, ráadásul az amerikai védelmi minisztérium épülete felett, így ha idegen, vagy ellenséges tárgy lett volna, már alaposan megszórták volna rakétákkal…