A december közepén készült bizarr klipben egy óriási fekete háromszög látható az Egyesült Államok Védelmi Minisztériuma felett.

A megdöbbentő felvételt Alex Dude vette fel 2018. december 19-én és később megosztotta a YouTube-on. A hírhedt, összeesküvés-elméleteket gyártó weboldalak egyből ráharaptak és elkezdtek találgatni. Bár a felvétel sötét, a videó expozíciójának változásai is zavaróak, de ennek ellenére jól látható, amint egy titokzatos háromszög alakú jelenség lebeg a Pentagon felett. Először világosabb színűnek tűnik, mint a háttérben vonuló sötét felhők, majd fokozatosan elsötétedik, mintha bekapcsolták volna az álcázást.



A felvételek sok vitát váltottak ki. Míg néhányan azt mondják, hogy csak egy reflexió a kamera lencséjén, esetleg a telehold átszüremlő fénye a felhőkön át, mások meg vannak győződve arról, hogy ez a TR-3B típusú hírhedt lopakodó kémrepülő, amelyet feltehetően földönkívüli technológiák felhasználásával titokban fejleszett ki az amerikai kormány. Ráadásul képes egy helyben lebegni, így passzol az elméletbe.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes hír a Harvard-ról: mégiscsak földönkívüli űrhajó lehet a gigászi szivarszerű üstökös

Másrészről, a világ egyik legjobban ellenőrzött térsége felett lebegett, ráadásul az amerikai védelmi minisztérium épülete felett, így ha idegen, vagy ellenséges tárgy lett volna, már alaposan megszórták volna rakétákkal…