A brit égfürkész a távcsövét a holdfelszínre irányította, hogy jobban megnézze a krátereket. De amit végül felfedezett, még őt is megdöbbentette.

Jason Callum teljesen ledöbbent, amikor észrevett egy UFO-t, amely a Hold korongja előtt repült el éppen a szeme előtt. Még szerencs, hogy minden mefigyelését videóra veszi… Az angiai Bracknell-ből, Berkshire-ből rögzített klipen jól látható, hogy egy fekete objektum néhány pillanat alatt áthalad a Hold előtt. Jason megpróbálta követni a tárgy útját, de amint az kiért a Hold fényéből, nyoma veszett, beolvadt a sötétségbe. Mivel napfényben haladt, jobb esetben csillognia kellett volna, esetleg fénylenie, de teljesen sötét maradt. A korong alakú tárgy minden bizonnyal teljesen fekete színű, vagy fényelnyelő réteg fedheti a felszínét.

És ezt észlelted már?  A valószínűségi számítások szerint hamarosan valóban itt a világvége...

Az összeesküvés-elméletek kutatói úgy vélik, hogy a NASA-nak ehhez is köze lehetett. Szerintük a Nemzetközi űrhivatal nagyon sok dolgot eltitkol a nyilvánosság elől, többek közt a be nem jelentett űrhajó felbocsáltásokat, és a Föld körül keringő titkos űrállomásokat. Az ISS űrállomás valójában csak elterelés a köznép számára, nála sokkal nagyobb és fejlettebb állomások keringenek bolygónk körül, amelyek nagyvállalatok és milliárdosok kezében vannak.



A NASA azt állítja a hasonló észlelésekről, hogy csak egy űrhulladék látható rajtuk. Viszont akkor igencsak méretesnek kell lenniük, ha Földről egy amatőr távcsővel is észre lehet venni őket… Hasonlítsuk össze az ISS űrállomást a korong alakú tárggyal, ahogyan innen lentről láthatjuk:

A nagyítás fokát egyik felvételnél sem ismerjük, de látható, hogy az űrállomás alakja felismerhető 404,6 kilométer távolságból is. Ebből következik, hogy a sötét tárgy alakja feltehetően korong alakú, és nem egy amorf roncsdarabról van szó…