Egy kínai úriember éppen Hollandiából tartott hazafelé Kínába, amikor a repülő ablakán kitekitve valami olyasmit vett észre, aminek nem kellett volna ott lennie.

Aki már utazott repülőgépen, az tudja, hogy egy hosszadalmas út alatt az ablakon kibámulva nagyrészt teljesen unalmas, dolgokat lehet csak bámulni. Felhőket, égboltot, és felhőket… néha az alant elterülő táj is látható, de az is unalmassá válik a hatodik óra után. Éppen ezért döbbent meg a Ming Yang nevű utas kínai utas 2018. szeptember 14-én, amikor az egyhangú égbolton felbukkant a szinte értelmezhetetlen látvány. Egy ezüstszürke, korongszerű tárgy lebegett pár száz méterre a géptől. Persze az ember egyből lefotózza, sőt le is videózza ha ilyesmit lát. Szerencsénkre most is így történt.

És ezt észlelted már?  Valami érdekesre bukkantak a Loch Ness-i tóban!



A különös UFO-megfigyelés alapján mp.weixin.qq.com kínai hírportál részletes jelentést dolgozott ki, és arra a következtetésre jutott, hogy az UFO megjelenési helye a Shidou víztározó felett volt, amei Kínában Fujian tartományban, Xiamen városában a Jimei kerületben található.

Az eredeti felvétel a kínai videó megosztón itt nézhető meg!

Konzultáltak több tapasztalt pilótával is, akik a felvétel metekintése után úgy saccolták, hogy az UFO mérete nagyjából 120-200 méter lehetett és a repülő gép 3600 méteres magasságához  viszonítva úgy 400 méterrel magasabban volt látható.

A jelentés szerint az UFO alighanem lopakodó üzemmódban lehetett, és a szekértők szerint úgy tűnik a külső jegyei alapján aligha földönkívüli űrhajó, inkább valamiféle földi, antigravitációs elven működő légi jármű.

Forrás: mp.weixin.qq.com

És ezt észlelted már?  Ilyet eddig csak a filmekben láttunk: UFO a New York-i Szabaság-szobor felett