Az idegenek űrhajóit a Naprendszer egyik legnagyobb aszteroidáján észlelték. Az összeesküvés-elméletek hívei azt állítják, hogy a földönkívüliek ilyen a hatalmas űrsziklákon élnek.

A Vesta aszteroida átlagos átmérője 525 kilométer, és a második legnagyobb tagja a Mars és a Jupiter közötti aszteroida övnek, az első a Ceres törpe bolygó a maga 950 km-es átmérőjével. Vesta, más néven Vesta 4, annyira nagy, hogy fontolóra veszik, talán inkább a törpe bolygók közé kéne sorolni.Ez a meteoritok által kilyuggatott kődarab az egyik legjobban feltérképezett űrbéli objektum a naprendszerünkben. A NASA Dawn űrszondája, de még a Hubble-űrteleszkóp is részletes felvételeket készített a felszínéről. Ennek köszönhető, hogy az összeesküvés-teoretikusok és az UFO-vadászok is felfigyeltek rá. Alaposabban szemügyre vették az aszteroida felszínét és hamarosan meg is találták, amit kerestek. Nevezetesen két űrhajónak tűnő tárgyat, amelyek a becsapódási kráterek árnyékában rejtőzködnek.

És ezt észlelted már?  Kétszáz éve észlelnek rejtélyes fényjelenségeket egy norvég falu felett

Az furcsa objektumok felszínét, vastag rétegben borítja a por, ami az önjelölt kutatók szerint arra utal, hogy több száz, vagy ezer éve heverhetnek a kráterben. Az “űrhajók” alakja pedig leginkább egy csiszolt gyémánthoz hasonlatos. Egyes UFO-vadászok szerint ezeken a mini bolygókon a földönkívüliek nyersanyagokat termeltek ki, mások viszont azt állítják még máig is ilyen űrsziklákon élnek rejtett kolóniákban… 

Az eredeti NASA fotó ITT nézhető meg!