Még a fotós sem hitt a szemének, amikor kinézett az ablakon és észrevette a különös alakzatot a felhők között. Első döbbenetében kirohant és csinált pár képet.

A figyelemre méltó képet még 2018 október 22-én készítette egy szemtanú Nagy-Britanniában, Failsworth városában. Sokáig teketóriázott, hogy nyilvánosságra hozza-e a képet, hiszen annak ellenére, hogy sokak közt népszerű a téma, egy konzervatív angliai kisvárosban azért még mindíg bolondnak nézik azt, aki ilyesmiről beszél.



Szerinte többen is láthatták a városkában a furcsa alakú tárgyat a felhők közt lebegni, de inkább hallgatnak róla. Végül összeszedte a bátorságát és elküldte egy UFO megfigyeléseket gyűjtő szervezetnek. Persze sokan egyből a legősibb UFO-fotózási trükköt emlegették, amikor az ablakon át kifotózunk a szabadba, de a beltéri fények visszatülröződve az üvegről megdöbbentő felvételeket eredményezhetnek.

És ezt észlelted már?  Hátborzongató lényt videóztak egy ausztrál barlangban

Szakértők szerint rövidke elemzés után bárki láthatja, hogy a kép a szabadban készült, így kizárható bármiféle beltéri tükröződés. (Bár a kerítésen minhta egy autó árnyéka látszódna, és azokon is van ablaküveg… a szerk. A V-alakú UFO úgy tűnik, hogy valóban a felhők közt rejtőzködött.