Csak egy szép naplementét akartak fotózni, de valahogy nem úgy történt a dolog, ahogyan a szemlélők várták. A Nap ugyanis nem ott ment le, ahol arra számítottak…

A mellékelt videón csámcsognak már hetek óta a hologram égbolt elmélet hívői. Szerintük ez azt bizonyítja, hogy nekik van igazuk. A videó még 2018. december 25-én készült Kaliforniában. Logikusnak tűnik, hogy a Nap a horizonton megy le, de ehelyett jól látható, hogy jóval a horizont előtt, az ócenba merült el. Ebből következik, hogy a Nap sem az a hatalmas izzó égitest, ahogyan azt tanítják. Csak egy kis fényes korong, vagy lámpatest, ami nem sokkal a fejünk felett jár körbe-körbe… és a Föld pedig tényleg korong alakú!



Sokan a Föld görbületével és optikai csalódássál próbálják magyarázni a különös jelenetet, de ha igazuk lenne, akkor minden nap így menne le a Nap és ez a felvétel nem számítana érdekesnek. Mások a látóhatáron lévő távoli felhőréteggel, (ami ugyanolyan színűnek tűnik mint az óceán, és optikailag összeolvadnak) indokolják a furcsa naplementét.

És ezt észlelted már?  Kamerás mobillal fotózott egy időutazó Mike Tyson '95-ös meccsén!

Bármi is volt az oka a szokatlan naplementének, felettébb gyanús!