Jó néhány éve már, hogy felfedezték azt a furcsa anomáliát a Holdról készült műholdas fotókon, ami leginkább egy árnyékot vető sétáló emberre emlékeztet. A különös rejtélyre a mai napig nincs magyarázat!

Vajon intelligens élet van a Holdon? Megszállták égi kísérőnket a földönkívüliek? Esetleg egy korában telepített titkos földi holdbázis körül bóklászott egy óvatlan alkalmazott? Csak a szemünk káprázik, és csak egy fura kődarab vet ismerősnek tűnő árnyékot?
Kérdések százait lehetne feltenni a furcsa fotóval kapcsolatban, de úgy fest eddig nem igazán vette egyetlen hivatalos tudós sem, hogy alaposabban utána járjon az anomáliának. De ha megis teszi, abban aligha lesz köszönet…

Marad tehát a találgatás, ki, vagy mi látható a Google Moon műholdas fotók alapján elkészített alkalmazásának térképén? Alaposabban megnézve a fotó több változatát az interneten, látható, hogy valóban van ott egy tárgy, ami az árnyékot veti. Az árnyék iránya is stimmel a környező tágyak árnyékának irányához, így aligha lehet hamistívány.

És ezt észlelted már?  Hatalmas botrány tört ki Peruban a földönkívüli múmiák miatt

Nagyjából öt éve terjeng a neten a fura felfedezés. Lehetséges, hogy akkoriban ismét ember járt a Holdon, csakhogy ezt senki nem verte nagydobra? Manapság lassan ott tartunk, hogy “akár otthon a sufniban is építhet bárki holdraszálló egységet”. Persze kell hozzá pár milló dollár, de a dolog nem elképzelhetetlen… A Holdon található ritka természeti kincsek pedig igencsak csábítóak lehetnek a földi üzletemberek számára, akár vagyonuk egy részét is képesek lennének feláldozni, hogy ők legyenek az elsők, akik a Holdon bányát nyithatnak… még ha nem is hivatalosan.