A civil ufóészleléseket gyűjtő szervezetnek a MUFON-nak küldte be egy szemtanú azt a képet, amit a horvátországi Zágrábban készített egy vihar alkalmával egy furcsa repülő szerkezetről.

A különös repülő tárgy a szemtanú szerint piramis alakúnak tűnt, és az egyik viharfelhőből kandikált ki. Ufológusok aztán nekiestek a 2019 június 16-án készült felvételnek, és az eredmény az alábbi képeken látható. Ami kilóg a felhőből, az csak az UFO egy kis része. Valójában sokkalta hatalmasabb volt, mint első pillantásra látta a szemtanú, és  inkább a klasszikus korongformára hasonlít. A kilógó rész pedig mintha egy kisebb torony lenne a tetején. Alighanem vizuális megfigyelőhely.“Valami furcsát láttam az égen felhők között… egy piramisszerű tárgy bukkant elő a szemem láttára… még jó, hogy lefotóztam…”

Egy ehhez kísértetiesen hasonló UFO-t már 2014. május 16-án is lefotóztak, ugyancsak Zágráb felett. Ez is viharos időben a felhők közt bukkant fel. Vajon véletlen egybeesés lenne, vagy éppenséggel ugyanazt a idegen járművet észlelték? Lehet, hgy mégiscsak van abban a teóriában valami (erről korábban, már írtunk), miszerint minden nagyváros felett lebeg egy-egy hatalmas földönkívüli anyahajó, amely az adott térséget ellenőrzi?

És ezt észlelted már?  Teleportsugarat videóztak Svédország felett

Itt még ugyan semmi különös nem látszik, de ha az utca felett szétnézünk, akkor észrevehető…

Különösen hasonló a most fotózott alakzathoz…

Sok ezer észlelés, időjárási radarkép, videó, műholdas felvétel, fotók milliói, és ki tudja még mi minden bizonyítja a földönkívüliek folyamatos jelenlétét, mégis szinte mindenki tagadja a létezésüket. Emberek, ébresztő!