A William Guy nevű YouTube-csatornára 2019 szeptember végén feltöltöttek egy különös videót, amelyben egy hajókázó társaság az óceán közepéről jelentkezett be. A videót készítő férfi a horizontot veszi, majd hirtelen a kamerán feltűnik sok apró fénygömb.

A felvételen összesen 14 fénygömb lebeg a levegőben a horizonton, ami azért bizarr, mert arrafelé nincs szárazföld, amerre a gömbök láthatóak. Sőt, tulajdonképpen semmi nincs arra, mivel a hatalmas víztömeg közepén vannak. A videó bekerült a hírekbe is, a FOX News ufós tematikájú műsorában egy szakértő arról beszélt, hogy hogyan kutatják a hasonló eseteket, a fent említett videót eközben játszották be illusztrációként.



Mivel rengetegen érdeklődtek az eset után és kérdéseket tettek fel, az Egyesült Államok hadserege megerősítette, hogy a tőlük kiszivárgott UFO-felvételek valódiak, vagyis nem tudják, hogy pontosan, hogy mik szerepelnek a videókon, nincs rá magyarázatuk sem.

És ezt észlelted már?  Sokkoló videó: láthatatlan tárgy ütött el egy utcán sétáló férfit

Az UFO-hívők egy emberként lélegeztek fel, ugyanis nagyon ritka az, amikor egy hivatalos szervezet reagál az ilyesfajta videókra.