A lemenő Nap utolsó sugarai egy UFO-t világítottak meg a Kazahsztán feletti égen. Egy repülőgép utasa egyből kiszúrta a különös tárgyat.

December közepén egy Kazahsztán felett repülő gép egyik utasa vette észre a távolban felbukkanó izzó korongszerű tárgyat. A gép és a furcsa tárgy is a felhők felett volt. Még egy alacsony felhő is körülbelül 6000 méter magasságban képződik, a gép pedig ennél magasabban járt. Tehát lehetetlen, hogy ez egy épület teteje lett volna.A videót naplemente után néhány perccel vették fel, és az UFO-vadászok által közismert tény, hogy a legtöbb UFO-észlelés napnyugtakor történik. Még az álcázott UFO-k is láthatóvá válnak ebben az időben a Nap, az ember és az UFO szöge miatt… az UFO-k ilyenkor akár néhány percre is láthatóvá válnak. Ez remek példa erre és ez a példány nagyon hosszúnak tűnik, kb. 500 méter. Hihetetlen és abszolút bizonyíték arra, hogy idegenek repülnek felettünk, csendben rögzítik és megfigyelik tevékenységünket.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes fémgömb zuhant le az égből Peruban

A szkeptikusok egyből rávágják, hogy ez a lemenő nap korongjának utolsó sugara. Csak az felejtik el észrevenni, hogy a fényes tárgy nem a horizonton van, hanem inkább a felhők közt, vagyis nem lehet a napkorong.