A lemenő Nap utolsó sugarai egy UFO-t világítottak meg a Kazahsztán feletti égen. Egy repülőgép utasa egyből kiszúrta a különös tárgyat.

December közepén egy Kazahsztán felett repülő gép egyik utasa vette észre a távolban felbukkanó izzó korongszerű tárgyat. A gép és a furcsa tárgy is a felhők felett volt. Még egy alacsony felhő is körülbelül 6000 méter magasságban képződik, a gép pedig ennél magasabban járt. Tehát lehetetlen, hogy ez egy épület teteje lett volna.



A videót naplemente után néhány perccel vették fel, és az UFO-vadászok által közismert tény, hogy a legtöbb UFO-észlelés napnyugtakor történik. Még az álcázott UFO-k is láthatóvá válnak ebben az időben a Nap, az ember és az UFO szöge miatt… az UFO-k ilyenkor akár néhány percre is láthatóvá válnak. Ez remek példa erre és ez a példány nagyon hosszúnak tűnik, kb. 500 méter. Hihetetlen és abszolút bizonyíték arra, hogy idegenek repülnek felettünk, csendben rögzítik és megfigyelik tevékenységünket.

És ezt észlelted már?  A NASA már 1976-ban élet nyomaira bukkant a Marson, de "véletlenül" elégették a mintákat...

A szkeptikusok egyből rávágják, hogy ez a lemenő nap korongjának utolsó sugara. Csak az felejtik el észrevenni, hogy a fényes tárgy nem a horizonton van, hanem inkább a felhők közt, vagyis nem lehet a napkorong.