Scott C. Waring lelkendezve adta hírül oldalán, hogy felfedezett egy romos templomot a Marson. Ezen már meg sem lepődünk, annyi mindent vett már észre a Marsról érkező fotókon. De lássuk mi is ez…

A felfedezést 2020. február 4-én tette, miközben a gigapan oldalon található, nagy felbontású marsi fotókat tanulmányozta.

“A templom félig el van temetve, de az ajtó jól látható és pont felénk néz. A falak sarkai jól megőrződtek és könnyen kivehetőek. A műemlékek hegyekre és domboldalakra helyezése mindig jelentős szerepet játszott a vallási, kulturális és történelmi jelentőségű emlékeknél. Úgy tűnik, hogy ez egy templom. Azt hiszem, a vallás minden fajnak (földinek és földönkívülinek) megad egy bizonyos kényelmet és célt.” – írja az UFO-vadász.

És ezt észlelted már?  Rejtélyes plazmagömbök Novoszibirszk felett
Mi is megvizsgáltuk az adott képet és valóban látható rajta valami lyuk egy kövön. Ez ettől ugye még bármi lehet, akár templom is. Sajnos a képen az objektumok méreteit nem tudjuk mihez viszonyítani, így lehetséges, hogy az adott kődarab csak 30 cm-es. Ennek ellenére érdekes, hogy milyen sok szögletes kődarab fedezhető fel a környékén. Ezekbe szinte bármit bele lehetne magyarázni.

Forrás: http://gigapan.com/galleries/13463/gigapans/202057