Úgy tűnik még mindig van új a nap alatt. Rengeteg különféle alakú UFO-val találkozhattunk már a nagyvilágból érkező beszámolókban, de ehhez foghatót még mi sem láttunk.

2020 február közepén Brazíliában São Paulo felett rögzítették azt a furcsa lényt, vagy tárgyat, ami leginkább egy hatalmas lebegő medúzára hasonlított. Ehhez hasonló ismeretlen tárgyakat már korábban is lefotóztak, csakhogy azokon eléggé elmosódott volt. A mostani videófelvétel azonban meglepően jó minőségű.



Az objektum félgömbszerű teste és hosszú csápjai voltak, mint a medúzáknak. Több UFO-szakértő is megdöbbent, hogy milyen részletes felvétel készült róla. A szkeptikusok magyarázkodása ellenére cáfolják, hogy léggömb lett volna nejlon csápokkal, mivel a csápokat a szélnek mozgatnia illett volna valamilyen irányba, de ezek meg sem moccantak a felvétel ideje alatt. Az objektum viszont hol lelassított, hol pedig felgyorsított, és irányt is többször változtatott. Ez egy szél által sodort léggömbre nem igazán jellemző…

És ezt észlelted már?  UFO repült át a The Walking Dead sorozat forgatásán

Sajnos azt nem sikerült megállapítani, hogy tárgyról, vagy inkább egy ismeretlen lényről van-e szó. Talán ez utóbbi lenne a meglepőbb.