Már azoknak is szemet szúrt a túl sok véletlen hasonlóság, akik eddig azt hitték, hogy csak belemagyarázzák az UFO-hívők marsi a kődarabokba a földönkívüli technológiát…

A Curiosity marsjáró által a Földre továbbított fotókat folyamatosan nyilvánosságra hozzák. Egy jó részük olyan nagy, hogy egyből a Gigapan oldalán landolnak, ahol akár teljes felbontásban is megnézheti őket bárki. Az önjelölt UFO-vadászok, de még a tudományos szakemberek is előszeretettel böngésznek itt.

Van aki direkt olyasmit keres, ami hasonlít valamilyen mesterségesen létrehozott tárgyra, és általában találnak is valamit. Az úgynevezett marsi régészek egy csoportja ezekben a különös tárgyakban az egykor a Marson létezett, de mára már letűnt civilizáció nyomait vélik felismerni. Mások inkább a még most is fellelhető élet nyomai után kutatnak, de akad aki azt próbálja bizonyítani, hogy ezek a felvételek valójában a NASA északi sarkkörön túli titkos tesztbázisán készültek, ahol köztudottan olyan a táj, mint a Marson.

És ezt észlelted már?  Az idegenek felfigyeltek a lézerrel töketlenkedő UFO-vadászra és...



A most vizsgált rover-szelfin látható állítólagos marsi tárgyak nagyon különböznek az őket körülvevő többi szikláktól, ami arra utal, hogy ezek valóban mesterséges tárgyak és nem kövek. Egyes feltételezések szerint valamiféle bányászati tevékenységekhez használt régi gépek alkatrészei lehetnek. Ráadásul az utóbbi időben olyan sokat fedeztek fel belőlük a fotókon, hogy ez még a szkeptikusok rendíthetetlen hitét is kikezdte.

Vajon tényleg volt egy civilizációk a vörös bolygón a távoli múltban?

Gigapan link: http://www.gigapan.com/gigapans/219755