Láttál már furcsán szabályos alakú felhőt az égen? Ha igen, akkor könnyen lehet, hogy éppen egy álcázott UFO-t bámultál, csak éppen nem tudtál róla. Most megnézheted hogyan generálják az UFO-k a felhőket.

Úgy tűnik az UFO-k valóban tudnak felhőket generálni. Már korábban is számos feltételezés szólt emellett, azonban a chilei haditengerészet egy korábban kiszivárgott videójából egyértelműen kiderül a dolog. Az ilyesfajta felhők nagyon hasonlítanak néhány természetes úton képződő felhőtípusra, ezért a meteorológusok csak legyintenek, ha ilyet hallanak. Valószínűleg ők nem látták az alábbi videót.



A chilei haditengerészet gépe még 2014-ben kiszúrt egy UFO-t a hőkamerájával, amely menekülés közben álcázni próbálta magát, vagyis bekapcsolta a felhőgenerátorát. Az ismeretlen repülő tárgyból láthatóan valamilyen vegyi anyag távozott, ami pillanatok alatt beindította a felhőképződést. Valószínűleg azt hihette a pilótája, hogy így lerázhatja a vadászgépet. Mekkora tévedés. Úgy tűnik nagyon alábecsülik az emberi technológiát.

És ezt észlelted már?  Ugyanazokat a rejtélyes éjszakai fényeket látták Hawaii-ról és Németországból is