Nem gyakran láthatunk tiszta videófelvételt egy UFO-ról, de ebben a konkrét esetben nem egy, hanem több klipünk is van ugyanarról a tárgyról, amelyeket több különböző ember vett fel.




Az állítólag Teherán felett történt megfigyelés egy erősen kivilágított, kör alakú tárgyat mutat, amelyet a város utcái felett, meglehetősen alacsony magasságban észleltek. A felvételek alapján az objektum kerülete mentén zöld fények sora is látható.

Ami ezt a megfigyelést különösen érdekessé teszi, az az a tény, hogy ugyanazt az UFO-t látszólag több különböző szögből filmezte le több szemtanú, akik akkoriban Teherán különböző részein tartózkodtak. Vajon mi lehet pontosan ez a tárgy?

És ezt észlelted már?  Akkor most földönkívüliek, vagy titkos kémrepülők repkednek felettünk?

Az egyik lehetőség az, hogy valamiféle egyedi építésű drónt reptetett valaki. Az is lehetséges, hogy ügyes CGI, vagy AI-val létrehozott videóról van szó. És természetesen nem maradhat ki harmadik lehetőségként az sem, hogy a földönkívüliek repkedtek teljes díszkivilágításban, nagy csinnadrattával az Iráni város utcái felett, hogy még véletlenül se legyen senki, aki nem veszi észre őket. Te mit gondolsz?