Chicagoban egy egyetemi hallgató éppen a könyvtár ötödik emeletén tanult, amikor a szeme sarkából különös, fehér színű repülő tárgyat pillantott meg az ablakon keresztül, amely odakint repült. Gyorsan lőtt egy fotót. A második már nem sikerült, mert a fura tárgy elszáguldott.

A szemtanú beszámolója: A Regenstein Könyvtár ötödik emeletén ültem, amikor a látókörömbe került. Először drónnak gondoltam. Ahogy felvettem a szemüvegem, láttam, hogy nem az, sőt semmi olyasminek, amit ismernék. Az UFO fémes volt, majdnem ezüst színű, sötétebb vonallal az ovális alakú alváz teteje és alja között.

Hat évig dolgoztam a légierőnél, és profi repülőgép-figyelőnek tartom magam. Ez nem egy olyan repülőgép volt, amelyet ismerek. Hasonlóan mozgott, mint egy helikopter vagy drón, de nem volt látható propellere vagy motorja. Meglehetősen gyorsan mozgott, 350 csomóra becsültem (kb. 650 km/h). Elővettem a telefonomat, hogy készítsek egy fényképet, ami szerencsére élő fotó lett (egy rövid, 2 másodperces videó), de az UFO eltűnt, mielőtt elkezdtem volna a másodikat.

És ezt észlelted már?  Ragyogó fényű UFO-t fedeztek fel a mexikói vulkán élő webkameráján

Az UFO mozgása közben a levegőben forgott, ami a felvételen is látszik. Úgy tűnik, hogy egy kis másik kis tárgy van az UFO előtt. Talán azt üldözte. Ahogy a képen is látszik, hihetetlenül tiszta volt az ég, kevés felhővel.