Egy montana-i kisvárosában élő férfi megdöbbentő közelségből vett fel egy azonosítatlan repülő tárgyat (UFO), amelynek látványára felesége elsírta magát.

A 2024 augusztus 31-én készült videón egy villogó fényekkel teli, forgó szerkezet látható, ahogy átszeli az éjszakai égboltot Choteau felett. Először meteornak hitték, de hamar kiderült, hogy valami sokkal furcsábbat látnak.

A férfi és felesége épp a csillagokat nézte a teraszról, amikor felfigyeltek az égi jelenségre. „Ez egy hullócsillag?” – kérdezte a nő, de hamar világossá vált, hogy valami sokkal nagyobb, hatalmas, és teljesen hangtalanul siklott el a fejük felett. A látvány teljesen lesokkolta őket, felesége könnyeivel küzdött, miközben a tárgy még pár percig forgott az égbolton, mielőtt eltűnt volna.

És ezt észlelted már?  Ufógyűrűt videózott le autójából egy portugál

A férfi a felesége telefonján rögzítette a videót, miközben a saját telefonja rejtélyes módon lemerült. A poszt azonnal felkapott lett az interneten, több ezer kedvelést gyűjtött, és a kommentelők sürgették a férfit, hogy ne hagyja elveszni a felvételeket. (Mondjuk nem éppen a legjobb UFO-videó amit idén láttunk, de hát ne legyünk telhetetlenek… és persze megint egy olcsó mobillal készült…) Az UFO eredete és mibenléte továbbra is ismeretlen. Szerinted mi volt?