Az idegen lények tetemei és űrhajóik roncsai (UFO-k) mellett, az idegen implantátumok az egyik legkézzelfoghatóbb bizonyítékai annak, hogy földönkívüliek látogatják a Földet és rabolnak el embereket. Ezek az implantátumok különböző formákban és méretekben fordulnak elő, és számos emberre hatással lehetnek világszerte.

Mik azok az idegen implantátumok?

Az idegen implantátumok kis eszközök, amelyek lehetnek mechanikai vagy szerves szövet alapúak. Ezeket a földönkívüliek injekcióval vagy műtéti úton ültetik be az elrabolt emberek testébe. Számos olyan elrablási eset ismert, ahol az áldozatok később életük során egy apró eszközt találtak a bőrük alatt, az orrüregükben, a csontokba vagy akár az agyba ékelődve.

Az implantátumok célja egyelőre rejtély az UFO-kutatók számára, de sok teória létezik az idegenek szándékait illetően. Az orvosok, akik eltávolították ezeket az eszközöket, számos érdekes jelenséget figyeltek meg, többek között az eszközök által kibocsátott elektromágneses hullámokat és mezőt, meteoritokból származó (földönkívüli) anyagokat, mechanikai és biológiai anyagokat is.

És ezt észlelted már?  Döbbenetes videó egy kocsit üldöző fénygömbről

Dr. John Mack, aki az egyik legelismertebb UFO-kutató volt ezen a területen, megvizsgáltatta az egyik implantátumot, és ezt találta: „Érdekes módon csavart szál, amely szénből, szilíciumból, oxigénből, nitrogén nélkül és nyomokban más anyagokból áll.”

Más kutatók is elemeztek többféle idegen implantátumot, és ez idáig, bár voltak érdekes leletek, nincs komoly bizonyíték arra, hogy más világiak lennének. Érdekes megjegyezni, hogy nem minden implantátum egyforma.

Általában szabálytalanok, és egyfajta olajos bevonat és egy kemény héj borítja be őket, amely megakadályozza a test kilökődését. Nem kelt immunválaszt. A biológiai szövet a fémből nő. Ezt az EDX elektronmikroszkóppal látták. Egyes implantátumok FM elektromágneses sugárzású rádiójeleket bocsátanak ki az eltávolítás előtt a skalárhoz kapcsolódó 93 MHz, 15 MHz frekvenciákon, de még a műholdas űrkommunikációban használt frekvencián is. Úgy tűnik, hogy van egy felületi bevonata, amely érzékeny a fononokra a hanghullámok újraközvetítése érdekében. Ha összetöröd, újra összeállnak. Ezekben az eszközökben a természetben nem található szén nanocsöves elektronika található. Úgy tűnik, egyfalú nanocsövek.

És ezt észlelted már?  A rejtélyes űrkocka még mindig a Nap körül kering - friss fotók

Az idegen beültetés célja sokat vitatott kérdés a kutatók körében, és különböző elméletek léteznek. A felfedezett adatok alapján arra következtethetünk, hogy az implantátumokat nyomkövetésre használhatják, különösen mivel sok elrabolt személy arról számol be, hogy életük során többször is elrabolták őket. Más teóriák szerint ezek az eszközök információgyűjtésre és adatátvitelre szolgálnak az idegenek felé, esetleg az irányítás eszközeként is funkcionálhatnak.

Milyen jelei vannak egy idegen implantátumnak?

A legtöbb ember, akinek idegen implantátuma van, nem tud róla, és sokan nem is emlékeznek arra, hogy kapcsolatba kerültek volna UFO-kkal vagy idegenekkel. Az elrablás és implantátum beültetésének néhány gyakori tünete a következő lehet:

  • Magyarázhatatlan seb vagy jel a testen
  • Hosszú időszakok kiesése az emlékezetből
  • Villanásszerű emlékképek vagy álmok, ahol egy műtőasztalon fekszenek, fények és lények veszik körül őket
  • Kemény, fémes vagy műanyag anyagú darabok a bőr alatt
  • Zavaró visszajelzések vagy zümmögés hangszórókból, amikor a közelükben vannak
  • Kontrollálhatatlan cselekvések
  • Fájdalmas orrüreg, mintha valami kemény tárgy lenne benne
  • Fejfájások, amelyek agyi implantátum miatt jelentkezhetnek
  • Orrvérzések
És ezt észlelted már?  Titokzatos tárgyat fedeztek fel az Antarktisz közepén

A tudományos közösség figyelme az implantátumokra

Az UFO-kkal kapcsolatos kutatások során az idegen implantátumok lassan felkeltik a tudományos közösség érdeklődését, mivel ezek kézzelfogható bizonyítékként szolgálhatnak az idegen elrablások valóságára. Számos hasonló eset számol be különleges, másvilági anyagok jelenlétéről. Az elrablási esetek ezreiről szóló beszámolók ugyan eddig kevés kézzelfogható bizonyítékkal rendelkeztek, de az implantátumok felfedezése erősítheti az elméletet, miszerint földönkívüliek ténylegesen meglátogatják a Földet. (Ha ugyan nem kripto-földiek, vagyis a föld alatt élő egy korábbi földi civilizáció képviselői…)

(Hamarosan folytatjuk…)