A lakók arra gyanakodtak, hogy a hadsereg egyik repülőgépe ürítette alaposan megtelt vécétartályát a város felett, de azok cáfolják a dolgot. Ráadásul madarak sem lehettek… Nem fekália, és nem is üzemanyag volt a fekete trutymó…

A michigani Harrison Township lakói február 15-én reggel arra ébredtek, hogy valami undorító fekete trutymó borítja az utcákat, az autókat és a háztetőket. A furcsa anyag leginkább nedves, hamuszerű, olajos anyagnak tűnt.
steps-570x320

Az egyik helyi férfi, Paul Schlutow a Fox 2 televízió híradójának mondta el, hogy először azt hitte, hogy a madarak tisztelték meg a fehér autóját, de alaposan. Neki is állt lekapargatni a fekete pacákat, de hamar rájött, hogy az bizony nem madárürülék. Ahogy alaposabban körülnézett, rájött, hogy még a háztetőn is van belőle, sőt, szinte a teljes környék tele van a gyanús anyaggal.

És ezt észlelted már?  Kiment a nő az erkélyre levegőzni, UFO-videózás lett belőle...

desktop-1456420271

Többen arra gyanakodtak, hogy egy repülőgépről érkezett a különös égi áldás, mivel a közelben van Selfridge, a Nemzeti Gárda egyik reptere, de mint kiderült, abban az időpontban éppen nem járt arra egy sem. A Gárda pedig cáfolta, hogy az anyag tőlük származott volna.

Ez bizony nem madárürülék, de nem is üzemanyag, mivel nem gyullad meg…

– mondta egy kísérletező kedvű lakó, miután megpróbálta meggyújtani. A helyi tűzoltóság is megerősítette, hogy nem üzemanyag-származékról van szó.

desktop-1456418171

Ufókról egyelőre még nem esett szó, de ismerve a kiéhezett internetes társadalmat, hamarosan igen vad teóriák is napvilágot láthatnak!

Többen fertőzéstől rettegnek, így vegyvédelmi kesztyűt és maszkot is húztak. Az anyagból mintákat küldtek vizsgálatra egy erre szakosodott laborba, de egyelőre még nem érkezett válasz a kérdésre: Mi a fene hullott az égből?

És ezt észlelted már?  Tűzgolyóként zuhanó ismeretlen tárgy Louisiana felett

Forrás: abcnews